Mancini: Drogba olağanüstüydü! İZLE

Mancini: Drogba olağanüstüydü! İZLE

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Juventus maçının ardından önemli açıklamalar yaptı...

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Roberto Mancini, sarı-kırmızılı takımın başındaki ilk maçına ülkesi İtalya'da çıktı. Mancini, 2-2 biten Juventus karşılaşmasının ardından önemli açıklamalar yaptı:
 
"Önemli olan grupta canlı kalabilmekti. İyi bir maç oynadık. Juventus'a karşı deplasmanda oynamak zordur. Drogba olağanüstüydü. Torino'da Juventus'a karşı tek forvet oynamak kolay değil. Takımımız çalışacak. Daha iyi noktaya gelecek. Olağanüstü bir haftaydı. Zamanla daha iyi olacağız. Bugün sahada kimin değil nasıl olduğu önemliydi. Daha kompakt bir takım sahaya koymak gerekiyordu."
 
Mancini "Neden Burak değil de Umut?" sorusuna ise; "Biz, tabi ki hep kazanmak için oynamalıyız. Ama biliyorduk ki, bu maç berabere kalsaydık, grup geçme şansımız açık kalırdı. Burak Yılmaz ise, biz biraz yorgunduk. Onun için Umut'u tercih ettim. Burak çok iyi oyuncudur. Kesinlikle önümüzdeki maçlarda oynayacak."
 
İŞTE MANCINI'NIN AÇIKLAMALARI
 
 
AMRABAT DOĞRU İŞLER YAPTI
"Amrabat doğru işler yaptı mı?" sorusuna ise ünlü teknik adam "Evet, Rierra daha tam formda olmadığı için ilk yarıda biraz yorgun çıktı. Amrabat istediğimi yaptı. Çok iyi oynadı. Penaltıda biraz şansız oldu. Genel olarak takımda herkes çok iyi oynadı." dedi.
 
"78'den sonra ne oldu da takım böylesine değişti?" sorusunu ise Mancini; "Genel olarak savunma olarak iyi oynadık. Penaltı maçın durumunu değiştirdi. Ve ikinci gol biraz dikkatsizlikten oldu. Ama genel olarak iyi oynadığımızı söyleyebilirim" dedi.
 
"Avrupa'da yaşadığınız kulüplerde yabancı oyuncu sıkıntısı yaşamıyorsunuz. Türkiye'de 6 yabancı oyuncu mecburiyeti sizi zorlayacak mı?" sorusuna ise Mancini; "Problem olacağını düşünmüyorum. Ben bu ilk 11'i seçerken yabancı mı türk mü diye bakmadım. Bu kurala uyacağız. Türk oyuncular da iyi oyuncular".
 
REAL MADRİD İYİ DEĞİL
"Son maçı Juventusla oynayacağınız için Galatasaray favori mi?" şeklindeki İtalyan gazetecinin sorusuna ise Mancini; "Favori isek bilemiyorum. Bence Real Madrid Juventus'u 2 defa yenemeyecek. Son maçlarını izledim. Çok iyi durumda değiller. Biz kesinlikle iyi neticeler almalıyız. Çalışarak da bunu başarmalıyız." dedi.
 
KENDİ TAKIMIMI ÇOK İYİ TANIMIYORUM
"Juventus'un yediği 2 golde savunma hataları var mı?" şeklindeki soruya da Mancini; "Tabi ki benim tek avantajım Juventus'u iyi bilmemdi. Kendi takımımı çok iyi tanımıyorum. Hata olmazsa maçlar 0-0 biter. Goller hatalardan çıkar. Bizim yediğimiz ikinci gol de hatadan kaynaklandı." dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler