Mancini istifanın eşiğine mi geldi?

Mancini istifanın eşiğine mi geldi?

Şok iddia Football Italia'da yer aldı.

İtalya'da yayın yapan Football Italia'nın haberine göre Mancini, kış transfer sezonunda istediği takviyelerin yapılmamasına çok kızgın...

İngiliz basınına dayandırlarak yapılan haberin detayında, Roberto Mancini'nin kendisine verilen sözlerin tutulmamasından dolayı oldukça sinirli. Takıma katılan oyunculardan haberdar olmadığı ifade edilen İtalyan hocanın, Telles transferi yüzünden de gerginlik yaşadığı ifade edildi. 

MANCİNİ ÇOK KIZGIN
İtalya'da yayın yapan Football Italia'nın haberine göre Mancini, kış transfer sezonunda istediği takviyelerin yapılmamasına çok kızgın. İngiliz basınına dayandırlarak yapılan haberin detayında, Roberto Mancini'nin kendisine verilen sözlerin tutulmamasından dolayı oldukça sinirli. Takıma katılan oyunculardan haberdar olmadığı ifade edilen İtalyan hocanın, Telles transferi yüzünden de gerginlik yaşadığı söylendi. Mancini'nin takıma katılmasını istediği hiçbir futbolcunun alınmaması ve yönetimin kendi transfer politikasını yürütmesi tecrübeli teknik adamı istifanın eşiğine getirdi.

İSTİFANIN SEBEBİ TRANSFER OLMAMASI
İngiliz basınında çıkan haberde ise Mancini'nin Tottenham ile görüşebileceği ve Galatasaray macerasının oldukça kısa süreceğine yer verildi. Takımdaki revizyonu bir türlü gerçekleştirememesi Mancini'nin en önemli istifa nedeni olarak gösterildi. İngiliz basını Mancini'nin istifa edebilme olasılığının ise oldukça yüksek olduğunu özellikle belirtti. Ayrıca Tottenham'ın Mancini'nin Galatasaray'dan istifasını beklediği de haberin detayında yer aldı.

AYSAL'DAN 'TEKNİK SEBEP' AÇIKLAMASI  
Bugün Ünal Aysal'ın yaptığı kısa basın toplantısında da transferlerde teknik sebeplerden dolayı aksaklıklar olduğunu ifade etmesi, akıllara Mancini'nin transfer politikasını beğenmemesini getirdi. İtalyan hoca Telles'i ısrarla istemiş ancak Brezilyalı oyuncu uçağa binerken gönderilen yeni sözleşme şartları yüzünden Gremio'ya dönmek zorunda kalmıştı. (tr.eurosport)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler