Mancini: Muslerayı oynatarak riske atamazdık

Mancini: Muslera'yı oynatarak riske atamazdık

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Kopenhag ile zor bir maç oynayacaklarını ifade etti.

UEFA şampiyonlar ligi'nde yarın FC Kopenhag ile yapacakları karşılaşma öncesinde Parken Stadı’nda defans oyuncusu Aurelien Chedjou ile birlikte basın toplantısı düzenleyen teknik direktör Mancini, zor bir maç oynayacaklarını belirterek, "Stale Solbakken iyi bir teknik direktör. Kopenhag, evinde güçlü bir takım. İlk maçtan farklı bir karşılaşma olacak. Şampiyonlar Ligi'nden beklentim yüksek. Son 2 maçtaki gibi devam etmek istiyoruz" dedi.
 
İtalyan teknik adam, Muslera'nın yokluğunda kaleyi koruyacak Eray İşcan'ın genç bir oyuncu olduğunu vurgulayarak, "Şampiyonlar Ligi tecrübesi yok, ama biz oyuncumuza güveniyoruz. Oyuncumuzu bu maça göre hazırlıyoruz" diye konuştu.
 
Teknik direktör Roberto Mancini, sakatlıkları bulunan Muslera ve Sneijder ile ilgili de şunları söyledi: "Muslera'yı oynatarak riske atamazdık. 5-10 dakikada oyundan çıkmak zorunda kalabilirdi. Sneijder önemli bir oyuncu, onun yokluğunu hissedebiliriz. Sneijder'in yerine kimin oynayacağına henüz karar vermedim. Kadroda çok fazla değişikliğe gitmeyeceğiz. Sol bek Dany'nin bölgesi değil. Riera'nın performansı son dönemde arttı. Sol bek için maç günü karar vereceğim."
 
Zamana ihtiyacı olduklarını vurgulayan Mancini, "5 haftada değişim zor. Takım her geçen gün daha da iyiye gidiyor. Zor bir grupta yer alıyoruz. Juventus ve Real Madrid grubumuzda çok zorlu ekipler. Daha çok çalışarak onların üstüne çıkacağız. Elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Zamana ihtiyacımız var" ifadesini kullandı.
 
CHEDJOU: KENDİMİ TAM HAZIR HİSSETMİYORUM
Aurelien Chedjou ise kendisini tam hazır hissetmediğini açıklayarak, "Yarın oynayıp oynayamayacağım hocamıza bağlı. Son zamanlarda takım çok gol yedi, bunun farkındayız. Yeni hocamızla da yeni bir taktik izliyoruz. Verdiği görevleri en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Semih genç ve iyi bir oyuncu. İyi bir kaliteye sahip. Benim yanımda kimin oynadığı önemli değil" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler