Mancini üç yabancıyı gönderiyor

Mancini üç yabancıyı gönderiyor

Mancini, Fatih hocanın getirdiği yabancılardan bir kısmını göndermeyi planlıyor.

Fatih Terim'le yolların ayrılmasından sonra göreve getirilen Roberto Mancini, ilk resmi maçında Juventus'a karşı beraberlik yaşarken, ilk Süper Lig sınavında ise Akhisar mağlubiyetiyle hayal kırıklığına uğradı.
 
Fanatik'te yer alan habere göre, takımın mevcut durumundan memnun olmadığı öğrenilen İtalyan hoca, Terim'in tüm izlerini silmeye hazırlanıyor. Bunun için transfere başvuracak olan Mancini, ilk etapta Fatih hocanın getirdiği yabancılardan bir kısmıyla yolların ayrılmasını istedi.
 
Bu isimlerin başında Dany, Amrabat ve Riera geliyor. Gönderilmesini talep ettiği oyuncuların yerine üç oyuncu takviyesi gerektiğini ileten Mancini, önceliği sol bek ve sağ açık transferine veriyor. başkan Ünal Aysal, söz konusu listeyle bizzat Bülent Tulun ve Lutfi Arıboğan'ın ilgilenmesini istedi.
 
MANCİNİ KOLAROV'U GETİRMEK İSTİYOR
49 yaşındaki çalıştırıcının, eski takımı Manchester City'den Kolarov'u Galatasaray'a getirerek sol bek sorununu çözmeyi planladığı öğrenildi.
 
Sırp futbolcu, Fatih Terim döneminde de uzun süre Sarı-Kırmızılı kulübün gündeminde kalmış, fakat maliyeti nedeniyle transferi gerçekleşmemişti.
 
SAĞ AÇIK PREMİER LİG'DEN OLACAK
Kafasında 4-4-1-1 ve buna bağlı olarak 4-2-3-1 düzeni bulunan Mancini, Drogba'yı besleyecek iki kanat oyuncusuna ihtiyaç duyuyor.
 
Bruma'nın yeterli aşamayı kaydedeceğini düşünen İtalyan hoca, diğer kanatta ise daha tecrübeli ve iş bitirecek bir ismin alınması gerektiğini, takımda bu eksikliği karşılayacak bir oyuncu bulunmadığını kaydetti. Bu bölgeyle ilgili olarak da Premier Lig'deki yıldızlar takibe alındı.
 
ÜÇÜNCÜ YABANCI YA FORVET YA DA STOPER
Üçüncü takviyeye ise gidişata göre karar verilecek. Eğer Chedjou'nun istikrarsız performansı devam ederse, bir stoper transferi yapılabilir.
 
Burak'ın formsuzluğunun sürmesi halinde ise bir golcü transferi de gerçekleşebilir. Ayrıca Selçuk ve Melo gibi isimlerin alternatifsiz olması, şimdiden Mancini'nin canını sıkmaya başladı.
 
Yerli takviyesi konusunda ise Tugay Kerimoğlu'nun Mancini'ye bazı önerilerde bulunacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler