Mancini: Zamana ihtiyacımız var!

Mancini: Zamana ihtiyacımız var!

Ünlü teknik direktör taraftardan zaman istedi...

Mancini maç sonrası yayıncı kuruluş mikrofonlarına, Akhisar Belediyespor karşısında kaybedilen 3 puan sonrası yaptığı açıklamada; "İki tane çok önemli hata yaptık. Bu seviyedeki bir takım böyle hatalar yapıp gol yememeli. Zamana ihtiyacımız var. Çalışmamız lazım." dedikten sonra; "Sahada eksik olan neydi?" sorusuna Mancini "Eksik olan şey sahada, iyi oyuncularımızın eksikliğiydi. Kondisyonumuzu daha iyi bir seviyeye taşımamız lazım ve bu hataları yapmamamız lazım" dedi.
 
"Ne kadar zaman alacak?" sorusunu ise "Öncelikle 3-4 günde takımda değişilik görmemiz mümkün değil. Milli takıma gönderdiğimiz oyuncuların da aramıza katılması ile birlikte tahmin ediyorum bir aya kadar eksikliklerimizi tamamlayacağız." dedi.
 
HAMZAOĞLU: KORKMADIK KAZANDIK
Başarılı antrenör, sarı kırmızılı ekip karşısında elde ettikleri zaferi hak ettiklerini düşünüyor. Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Galatasaray'ı 2-1 mağlup ettikleri maçın ardından mikrofonların karşısına geçti.
 
Lig TV'ye konuşan Hamzaoğlu, "İyi bir galibiyet oldu. Özellikle 2-0 öne geçmemiz bizi rahatlattı. 2-1'den sonra biraz sıkıntıya girmedik değil ama oyuncularım maçı kazanmayı bildiler. Hepsini tebrik ediyorum. İyi bir mücadele oldu. Zaman zaman iyi futbol oynandı. İnşallah bu şekilde devam ederiz. Her gün üzerine koyuyoruz." dedi.
 
Rakiplerinin zaaflarını değerlendirdiklerini dile getiren başarılı teknik adam, "Galatasaray eksiklerinden dolayı maç eksiği olan oyuncularla oynamak zorunda kaldı. Bunlar oyuncuyu etkiler, takımın düzenini etkiler. Yeni bir hocaları var. Bu sonuç Galatasaray açısından normal de karşılanabilir. Biz iyi oynadık. Rakipten korkmadık ve kazanmak için her şeyi yaptık bugün." sözlerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler