Manciniden samimi açıklamalar

Mancini'den samimi açıklamalar

Başarılı teknik adam, 'eleman' polemiğine değindi, "Başkan ile ters düşsem bile aradığında açarım" dedi.

Hürriyet'ten Banu Tuna ve Ali Naci Küçük'e konuşan Galatasaray'ın yeni teknik direktör Roberto Mancini,"Takım üzerinde kararları ben vereceğim. Ama Galatasaray’ın bir çalışanıyım aynı zamanda. Takıma, başkana, yöneticilere ve taraftara çok büyük saygım var. Benim işim galibiyete devam etmeyi sağlamak. Ve saydığım bütün herkes ile de çok iyi iletişim kurmak." dedi. Mancini, haddimi bilirim mesajı da verdi.
 
'BAŞKAN ARARSA TABİKİ AÇMAK ZORUNDAYIM'
"Şu an veya bir gün ters düşüp anlaşamazsanız bile başkanın telefonuna çıkar mısınız?" sorusuna "O başkan… Adı üzerinde başkan... Yani bağlı olduğun kişi... Elbette, telefonunu açarım. Onunla sıkıntım olursa, kendisi ile konuşmam gerekir. Bir kulübün başkanı orada her şeyin ve herkesin üstündedir. Tabii aradığında telefonuna çıkmamız gerekli. Kendisine karşı rahatsızlığım dahi olsa her zaman telefonuna öncelikli çıkmak durumundayım." şeklinde cevap verdi.
 
Fatih Terim'in Ünal Aysal'ın telefonlarına cevap vermemesi, Galatasaray'dan gönderilmesi sürecinde en güçlü argümanlardan biri olarak öne çıkmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler