Manciniden Sneijder açıklaması

Mancini'den Sneijder açıklaması

Real Madrid maçı öncesi Roberto Mancini ve Albert Riera basın toplantısı düzenledi.

İtalyan teknik adam, Sneijder ve Muslera'nın durumlarıyla ilgili açıklamalarda bulunurken, Real Madrid ile oynayacakları maçın da ölüm-kalım maçı olmadığını vurguladı.
 
Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Şampiyonlar Ligi'nde çarşamba akşamı oynayacakları Real Madrid maçı öncesinde bir basın toplantısı düzenledi. İtalyan teknik adam, basın toplantısına Albert Riera ile birlikte katıldı.
 
İlk olarak söz alan Riera, yabancı kısıtlamasına değinerek, "Yabancı sayısının az olması tabii ki bir problem. Ama bu kural tüm takımlar için geçerli. Umalım ki ileride değişsin. Bunu böyle kabul etmek durumundayız. Real Madrid maçı öncesi bunu konuşmak istemiyorum. Bizim için şu an tek önemli olan şey bu maç. Biz bu yıl da en az geçen yıl vardığımız yerlere varmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.
 
Cristiano Ronaldo'nun yokluğunun kendileri için avantaj olduğunu da sözlerine ekleyen İspanyol futbolcu, ""Ronaldo elbetteki çok önemli bir oyuncu. Onun olmaması tabii ki bir avantaj. Ama Real Madrid'de çok önemli oyuncular var. Biz kendimize bakmak durumundayız. Rakibin ne yapacağı önemli değil. İlk maçla bu maçı karşılaştırmak yanlış. Real Madrid'i de bizi de o maça göre değerlendirmemek lazım. Onların bir galibiyete ihtiyaç duymamaları bizim için bir avantaj olabilir. İlk maçta 6 gol yedik ama maç çok denk geçmişti. Şimdi burada yakalayacağımız fırsatları daha iyi kullanmayı düşünüyoruz. Gruptan çıkmak için önümüzde büyük bir şans var. Bernabeu'da önemli bir atmosferle karşılaşacağız ama geçen sene yapamadığımızı bu sene yapmaya çalışacağız." şeklinde sözlerini sonlandırdı.
 
"REAL MADRID MAÇI ÖLÜM-KALIM MAÇI DEĞİL"
Daha sonra söz alan Roberto Mancini, "Real Madrid geçen yıl çok güçlüydü. Bu sene de güçlü. Bale gibi çok iyi oyuncuları var. Teknik direktörlerini değiştirdiler ama çok fazla değişen bir şey yok. Onlara karşı oynamak her zaman zor. Yarın bütün oyuncularımız elimizin altında olacak. Bazıları tamamen hazır bazıları ise sakatlıktan yeni çıkmış durumda." diye konuştu.
 
Sneijder'in durumunun iyi olduğunu da dile getiren İtalyan teknik adam, "Sneijder'in durumu iyi. Son 4-5 gündür takımla birlikte çalıştı. Onu oynayıp oynatmayacağıma yarın karar vereceğim. O önemli bir oyuncu. Riske girmeyebiliriz ama yine de yarın sahada olmasını isteriz. Muslera konusuna gelecek olursak ise onun sakatlığı devam ediyor. Ancak Juventus maçında sahada olmasını bekliyoruz." dedi.
 
Real Madrid maçının son şansları olmadığının altını çizen Mancini, "Yarın yenilsek de yensek de şansımız sürecek. Tabii ki yine de Real Madrid'e karşı şansımızı sonuna kadar zorlayacağız. Diğer maçın skoru da çok önemli. Kopenhag ile Juventus arasındaki maçında ne olacağını bilemiyoruz. Bence son maç karar verecek. Juventes maçını kesinlikle kazanmak istiyoruz. Yarın da bizim için zor olacak. Ama bütün gücümüzü ortaya koyacağız. Şu an sadece Real Madrid maçına odaklanmış durumdayız." sözleriyle ifadelerini sonlandırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler