Mansur Yavaş'tan seçim sonuçlarına tepki!

Mansur Yavaş'tan seçim sonuçlarına tepki!

Ve beklenen oldu...

30 Mart yerel seçimlerinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için girdiği yarışı kaybeden CHP ve MHP'nin ortak adayı Mansur Yavaş, Cumhurbaşkanlığı seçimi sonuçlarını  Twitter üzerinden değerlendirdi.

Mansur Yavaş, siyasetçinin alamadığı her oyun sorumlusu bizzat kendisidir.

"Kaybeden siyasetçinin ilk yapması gereken şey ders çıkarmaktır. Oy vermeyen seçmenin neden vermediğini araştırmalı ve gereğini yapmalıdır."

"Seçime girerken her şeyi hesap edip göze alarak girersiniz. Seçimden sonra bahaneler bulmak  siyasetçinin yapmaması gereken bir şeydir."

"Siyasetçi alamadığı oyun sorumluluğunu asla seçmene atmamalı seçmeni suçlamamalıdır. Yani size oy verdiği zaman akil, vermeyince cahil olamaz."

"Siyasetçinin alamadığı her oyun sorumlusu bizzat kendisidir. Ya kendini ya projelerini iyi anlatamamıştır. Veya stratejisi yanlış olabilir."

"Yakında CB seçimi sonuçları ve diğer konularla ilgili görüşlerimi yenilenen web sayfamda kamuoyu ile paylaşmaya başlıyacağım."

"Demek ki seçmeni sandığa koşa koşa götürecek ortamı gerçekleştirememişsiniz ve umutlandıramamışsınızdır. Sorumlu seçmen asla değildir."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler