Mardinde 4 polis şehit oldu

Mardin'de 4 polis şehit oldu

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde zırhlı polis aracının devrilmesi sonucu 4 polis memuru şehit oldu, 1 polis yaralandı.

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde zırhlı polis aracının devrilmesi sonucu 4 polis memuru şehit oldu, 1 polis ise yaralandı.

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde zırhlı polis aracının devrilmesi sonunu meydana gelen kazada şehit olan polis sayısı 4'e yükseldi. Yaralı olarak Mardin Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Kuddusi Arısoy, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralı polis Ünal Gürel'in ise Mardin Devlet Hastanesi'nde tedavisi sürüyor.

Şehit olan polislerin isim ve memleketleri şöyle: "Aytaç Usta (Isparta), Hasan Babacan (Hatay), Mustafa Acar (Iğdır) ve Kuddusi Arısoy (Karaman)."

ŞEHİT POLİS MEMURU ARISOY, 3,5 AY ÖNCE MARDİN'E ATANMIŞ

Mardin’in Kızıltepe İlçesi’nde Özel Harekat Şube Müdürlüğü’ne ait 'Akrep' adı verilen ve içinde 5 polis memurunun bulunduğu aracın devrilmesi sonucu şehit olan 4 polis memurundan 28 yaşındaki Kuddusi Arısoy’un, Karaman’daki baba evine ateş düştü.

 Evli ve 1 çocuk babası olan Kuddusi Arısoy, 6 yıllık polis memuruydu. İlk görev yeri olan İstanbul’dan sonra yaklaşık 3.5 ay önce Mardin’e atanan Arısoy, 4 yıllık eşi 27 yaşındaki Döndü Danış Arısoy ile 3 yaşındaki kızı İncinaz Arısoy’u da yanında götürdü.

Şehit polis memuru Kuddusi Arısoy’un, Karaman’da oturan babası 57 yaşındaki Tahir Arısoy ve annesi 55 yaşındaki Ayfer Arısoy’a oğullarının şehit düştüğü haberini Karaman İl Emniyet Müdürü Lütfi Sönmez verdi. Oğlunun şehit olduğunu öğrendikten sonra sinir krizi geçiren Ayfer Arısoy’a, hazırda bulunan sağlık görevlileri müdahale etti.

Oğlu Kuddusi Arısoy ile yaklaşık bir hafta önce telefonla görüştüğünü belirten Tahir Arısoy da "’Sağlığının ve durumunun iyi olduğunu, her hangi bir sıkıntısının olmadığını söyledi. Trafik kazası sonucu şehit olduğu haberini aldık. Ne diyebilirim, bu bir kaza. Allahın verdiği canı, allah alır. Bize de sabretmek düşer” dedi.

Şehit polis Kuddusi Arısoy’un cenazesi bu akşam saatlerinde Karaman’a getirilecek ve yarın törenle toprağa verilecek.

Fotoğraf: Kuddusi Arısoy

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler