Mardin'de iki aile çatıştı: 4 ölü, 5 yaralı

Mardin'de iki aile çatıştı: 4 ölü, 5 yaralı

Mardin'de iki aile arasında çıkan kavga katliama dönüştü...

Mardin'in Ömerli ilçesine bağlı Kayadere (Bafa) köyünde çıkan kavgada korucubaşı Medeni Güven ve korucu yakınlarının açtığı ateş sonucu 4 kişi yaşamını yitirirken 5 kişi de yaralandı.

Mardin'in Ömerli ilçesine bağlı Kayadere (Bafa) köyünde korucubaşı Medeni Güven ve korucu yakınları ile köydeki Demirkıran ve Budak aile fertleri arasından yaşanan sözlü tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüştüğü belirtildi. 

Alınan bilgilere göre, köy yolunda Demirkıran ailesine ait olan aracı korucular kaldırmak istedi. Demirkıran ailesinin karşı çıkması üzerine başlayan sözlü tartışma daha sonra taşlı kavgaya dönüştü. Korucubaşı Güven ve korucu yakınlarının, daha sonra korucuların silahlarıyla Demirkıran ve Budak aile fertlerini taradıkları kaydedildi. Açılan ateş sonucu Cemil Demirkıran ile Ahmet Budak, İzzetin Budak ve Figen Budak'ın olay yerinde yaşamlarını yitirdikleri, Demirkıran ailesinden 5 kişinin de yaralandığı belirtildi. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, köyde askerlerin yoğun güvenlik önlemleri aldığı bildirildi. 

Yaşamını yitiren 4 kişinin cenazesinin de Mardin Devlet Hastanesine kaldırıldığı öğrenildi. 

Öte yandan sözkonusu ailelerin 30 Mart seçimlerinden bu yana husumetli oldukları iddia edildi. (Kaynak: Mardin Arena / Ufuk Güngörmüş - Engin Eren)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler