Mario Gomez gidiyor, Radamel Falcao geliyor

Mario Gomez gidiyor, Radamel Falcao geliyor

Beşiktaş Mario Gomez’in ayrılma olasılığını hesaba katarak Chelsea’de kiralık oynayan Monaco’nun golcüsü Radamel Falcao için girişimlere başladı.

Beşiktaş, pazar akşamı Osmanlıspor’dan en az 1 puan alıp şampiyonluğunu ilan etmeye hazırlanırken, diğer yandan da transfer çalışmaları sürdürüyor. Ligde attığı 25 golle tartışmasız sezonun yıldızlarından biri olan Mario Gomez’in takımdan ayrılması kesin gibi. Çünkü Alman yıldız yakın çevresine, “Osmanlıspor maçında belki de taraftarlarımızın karşısına son kez çıkabilirim” dedi. Hatta menajerleri de “Gomez yüzde 100 ayrılıyor” diyerek, daha da kesin konuşuyorlar.

İspanyol, İtalyan, İngiliz ve Alman kulüplerinin talip olduğu Gomez, Fiorentina’ya dönmezse gideceği takımın ödeyeceği bonservis bedelinin yüzde 40’ını siyah beyazlılar alacak.

SADECE 1 MAÇTA İLK 11’DE OYNADI
1+1’lik opsiyon hakkını zaten 21 Nisan’a kadar kullanmayıp süre isteyen Gomez’in ayrılma ihtimalini hesaplayan Beşiktaş yönetimi de boş durmuyor. Siyah beyazlıların ilk alternatifi Radamel Falcao! Kiralık olarak oynadığı Chelsea’da yaşadığı sakatlıklardan ötürü istenileni veremeyen Kolombiyalı yıldız için yönetici Erdal Torunoğuları, girişimlerini başlattı.

Menajeri de Demba Ba ve Gomez’in Beşiktaş’ta yeniden doğduğunu belirterek, Atletico Madrid’ten sonra kötü sezonlar geçiren Falcao’yu siyah beyazlılara getirmeye hazır. Bonservisi Monaco’da olan Falaco, bu sezon sadece bir maçta ilk 11 olmak üzere 10 maçta oynadı. 30 yaşındaki Falcao, Monaco ve Manchester United’da da beklentileri karşılayamadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler