MARYADda Osman Özeroğlu güven tazeledi

MARYAD'da Osman Özeroğlu güven tazeledi

Çankırı - Şabanözü Mart Köyü Yardımlaşma Derneği

Çankırı Şabanözü Mart köyü Yardımlaşma Derneği (MARYAD) yaptığı genel kurul ile Osman Özeroğlu ile yola devam kararı aldı. Geride bıraktığımız pazar günü dernek merkezinde gerçekleştirilen seçime katılımın yoğun olduğu gözlendi. Üyelerin tamamının katıldığı seçim adeta şenlik tadında geçti. 

Osman Özeroğlu’nun tek aday olduğu kongrede, oyların tamamını alarak tekrar başkan seçildi. MARYAD'ın geçtiğimiz dönemdeki çalışmaları hakkında bilgi veren dernek Başkanı Osman Özeroğlu; dernek olarak köy sakinleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanması için yapılan çalışmaların devam ettiğini belirtti.
 
Özeroğlu; Önümüzdeki dönemde köyde ev yapmak isteyenler için arsa tahsisi yapmak için çalışmaların son aşamasına gelindiğini belirtti. Köy konağı yapımı için çalışmaların tamamlanma aşamasında olduğunu belirten Başkan Osman Özeroğlu "Hukuki anlamda küçük bir sıkıntımız var bunuda kısa sürede bitireceğiz. Ayrıca bu dönemde hemşerilerimiz için daha farklı çalışmalara imza atmak istiyoruz. Kültürel anlamda yapılacak çalışmalara daha fazla önem vermek istiyoruz. Bu yıl 23 Haziran da “İki Koz” şenliklerini köyümüz yaylasında gerçekleştireceğiz. Bunun hazırlıklarını tamamlamak üzereyiz. Yapılacak çalışmalarda hemşerilerimizin desteklerini bekliyoruz. Biz bir elin nesi var iki elin sesi var anlayışına ve birlikten rahmet olacağına inanan bir anlayışa sahibiz. Milletvekillerimizi de aramızda görmek istiyoruz. Şimdiden davetlimizdirler. Hemşerilerimizin sorunları bizlerin sorunudur. Her türlü sıkıntılarında dernek olarak tüm gücümüzle onların yanında olmaya söz veriyoruz. Bu çalışmalarımızda beni hiçbir zaman yalnız bırakmayan dernek yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma teşekkürlerimi bir borç biliyorum. Köyümüzdeki ev yeri çalışmalarında fedakârlık yapıp ciddi çalışmalar yapan Bekir Satılmışoğlu'na huzurlarınızda teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.
 
Seçimler sonucunda oluşan yeni dernek yönetim kurulu üyeleri:
Osman Özeroğlu (Başkan)
Mehmet Mahiroğlu (Başkan Yardımcısı)
İrfan Şabanoğlu (Muhasip)
Ali Kamalıoğlu (Üye)
Ali Kurudayıoğlu (Üye)
 
Denetim Kurulu
Kürşat Emirosmanoğlu 
Mehmet Akkocaoğlu
Ömer Kınıklıoğlu
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler