Masa Tenisi finallerinde Vali Özcan rüzgarı!

Masa Tenisi finallerinde 'Vali Özcan' rüzgarı!

Vali Vahdettin Özcan ve bürokratların kendi aralarında oynayacakları voleybol karşılaşması, salonda yapılan Küçükler Masa Tenisi İl Birinciliği final müsabakalarını yarıda bıraktı!

SÖZCÜ18.COM ÖZEL HABER - 14 Şubat 2013 Perşembe günü Hasan Fehmi Gökşen Kapalı Spor salonu, son günlerde ülkenin bazı illerinde yaşanan 'vali rüzgarlarını' aratmadı. Vali Vahdettin Özcan ve bürokratların kendi aralarında oynayacakları voleybol karşılaşması, salonda yapılan Küçükler Masa Tenisi İl Birinciliği final müsabakalarını yarıda bıraktı!

Bireysel ve Sağlık Sigortası ile Kaskolarınız için - Sharkssigorta.com

HASAN FEHMİ GÖKŞEN'DE YAŞANILANLAR!
Perşembe günü finalleri gerçekleştirilen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Küçükler Masa Tenisi İl Birinciliği müsabakaları final müsabakaları sabah saat 10.00'da başladı. Müsabakalar devam ederken saat 13.30 dolaylarında salonda "Vali Özcan gelecek" (!) şeklinde bir dalgalanma yaşandı. Masa tenisi il birinciliği için mücadele veren ilk ve orta öğretim öğrencileri ile birlikte organizasyonda görevliler final karşılaşmalarını Vali Vahdettin Özcan'ın gelişi ile birlikte geciktirdiler.

Gecikmeli başlayan masa tenisi final maçları oynanırken saat 18.00 dolaylarında Vali Özcan ve beraberindekiler üzerleri eşofmanlı olarak salona girdi ve final müsabakaları nedendir bilinmez bir şekilde durdu!

FİNAL MÜSABAKASI YARIDA KALDI!
Vali Özcan salona girdiğinde Küçük Erkeklerde Cumhuriyet İlkokulu ile Şehit Yahya Coşkuner Ortaokulunun öğrencileri yarışıyor ve Cumhuriyet İlkokulu takımı 2-1 önde bulunuyordu.

İsterseniz gelin bundan sonrasını, o gün salonda bulunan ve Sözcü18'e konuyla ilgili bilgi veren okuyucumuzdan dinleyelim:
 
"Maç devam ederken sporcuların konsantrasyonu ve sporun özü düşünülmeden voleybol direkleri salona getirilmiş ve yerlerine yerleştirilmiştir. Sonra Vali Bey final maçını durdurarak maçın kalan kısmının spor salonunun girişinde kantinin bulunduğu yerde devam etmesini söylemiştir. Maçın sorumlu antrenörlerinden biri maçın kalan kısmının orada yapılmasını kabul etmemiştir. Bunun üzerine Vali Bey ve Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Seyfettin Turan maçın kalan kısmının kantinin önünde oynanmasının kabul edilmemesi üzerine kalan kısmının ertesi gün oynatılmasını söylemiştir. Maçın sorumlu antrenörlerinden biri yine, bu maçın final maçı olduğunu, maçın  başladığı için kesintisiz olarak devam etmesi gerektiğini ve yarıda kalan bir maçın ertesi güne alınamayacağını söyleyerek itiraz etmiştir. Bu itirazı da dikkate almayan Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Seyfettin Turan 'kaldırın bu masayı. Maç yarın oynanacaktır' diyerek çalışanlarına masayı ve gerekli bütün ekipmanları kaldırtmıştır. Bunun üzerine Şehit Yahya Coşkuner Ortaokulu takım antrenörü ertesi gün yapılacak final maçlarına katılmayacağını bildirerek müsabaka alanını sporcuları ile birlikte terketmiştir." 
 
ŞEHİT YAHYA COŞKUNER ORTAOKULU
ERTESİ GÜN YAPILAN FİNAL MÜSABAKALARINA ÇIKMADI!
Vali Vahdettin Özcan ve bazı bürokratların voleybol maçı nedeniyle ertelenen Masa Tenisi İl Birinciliği final müsabakaları 15 Şubat 2013 Cuma günü tamamlandı. Ve bir gün önce final müsabakaları yarıda kesilen Şehit Yahya Coşkuner Ortaokulu takımı cuma günü yapılan final müsabakalarına çıkmadı. Böylece Cumhuriyet İlkokulu il birincisi olarak ilan edildi.
 
GENÇLİK SPOR MÜDÜRÜ:
SALON PERŞEMBE GÜNLERİ VALİ VE BÜROKRATLARA!
İddialarla ilgili olarak Çankırı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyfettin Turan konuyla ilgili olarak sorularımızı "Sayın Valimiz ve bürokratlar haftada bir gün salonda voleybol maçı yapıyorlar. O gün de voleybol maçı için salona geldiler. Final müsabakaları da ertesi gün oynandı. Yaşanılan olayda ben herhangi bir problem görmüyorum" dedi.

İşyerinizin ve konutlarınızın güvenliği için - Sharkssigorta

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler