Masumane hırsızlığa masumane ceza!

Masumane hırsızlığa masumane ceza!

Çankırı'da yaşanan olayda, komşunun bisikletini habersiz alan S.S'ye mahkeme hakiminden masumane ceza!

Çankırı'da yaşanan olayda, DSİ lojmanlarından aldıkları bisikletlerle gezen ve daha sonra açık araziye bırakan S.S (16) yargılandığı mahkeme hakimi tarafından bir ay süreyle internet kafelere girmeme ve kütüphaneye giderek kitap okuma cezasıyla cezalandırıldı.

Sözcü18 haber merkezinin elde ettiği bilgilere göre geçen yıl yaşanan olayda S.S. halen Ankara'da yaşayan bir arkadaşıyla DSİ lojmanlarından bisikletleri çalarak gün boyu dolaştılar. Daha sonra bisikletleri açık araziye bırakarak evlerine döndüler.

Bisiklet sahiplerinin olayı polise haber vermesiyle kısa sürede yakayı ele veren S.S. ile ilgili süreç, şikayetçinin olmamasına karşın, açılan kamu davası geçtiğimiz günlerde sonuçlandı. Mahkeme hakimi halen Endüstri Meslek Lisesinde hazırlık sınıfında okuyan S.S.. için "30 gün süresince internet kafelere giremeyecek ve bu süre içerisinde belirtilen adresteki kütüphaneye giderek kitap okuyacak" şeklinde hüküm verdi.

S.S. şimdi mahkeme hakiminin verdiği cezayı yerine getirirken, Çankırı'daki internet kafelere de kendisinin alınmaması konusunda tebligat çoktan yapıldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler