Matematik öğretmeni öğrencisiyle otomobilde basıldı

Matematik öğretmeni öğrencisiyle otomobilde basıldı

Matematik öğretmeni 14 yaşındaki kız öğrencisiyle otomobilin içinde suçüstü basıldı.

Kız öğrencisine otomobilin içinde cinsel istismarda bulunurken yarı çıplak suçüstü yakalandı

OTOMOBİLLE GEZDİRİYORDUM

Adana'da 14 yaşındaki kız öğrencisine otomobilde cinsel istismarda bulunurken yarı çıplak halde suçüstü yakalanıp tutuklanan evli ve 2 çocuk babası ilköğretim matematik öğretmeni Ali E. (36) hakkında 12 yıl hapis istemiyle dava açıldı. Otomobilinde yırtık prezarvatif ile iç çamaşırları bulunan Ali E., "Öğrencimi otomobille gezdiriyordum" diyerek kendini savundu.

Çukurova ilçesi Seyhan Baraj Gölü kıyısında 12 Mayıs'ta devriye gezen polisler, bir otomobilin içinde bir erkek ile küçük yaştaki kız çocuğunu yarı çıplak halde uygunsuz olarak gördü. Otomobilin yanına giden polisler, yaptıkları kimlik sorgusunda, kızın 14 yaşında ilköğretim 8. sınıf öğrencisi F.N.Y., kız çocuğuna otomobilin içinde cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen erkeğin ise matematik öğretmeni Ali E. olduğunu belirledi.

YIRTIK PREZERVATİF

Otomobilin içinde yapılan aramada bir yırtık prezervatif ile Ali E.'ye ait iç çamaşırlar bulundu. Polisler bunları delil olarak aldı. Otomobil de incelenmek üzere Emniyet Müdürlüğü bahçesine çekildi.

12 YIL HAPSİ İSTENDİ

Küçük yaştaki kız öğrencisine cinsel istismar' suçundan adliyeye sevk edilip tutuklanan öğretmen Ali E. hakkındaki soruşturma tamamlandı. Adana 9. Asliye Ceza Mahkemesi'nde açılan davada 12 yıla kadar hapsi istenen matematik öğretmeni Ali E. önümüzdeki ay hakim karşısına çıkacak.

MSN'DE SIK SIK GÖRÜŞMÜŞLER

Hazırlanan iddianamede, öğretmen Ali E.'nin, MSN'de ve telefonda öğrencisi F.N.Y. ile sık sık görüştüğü, dışarıda buluşup gezdikleri belirtildi.

Evli ve 2 çocuk babası öğretmen Ali E. tutuklandığı mahkemede suçlamayı kabul etmemiş ve "Kız öğrencimi otomobilimle gezdiriyordum. Kendisine cinsel istismarda bulunmadım" demişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler