Mavi - beyazlılar Alanya deplasmanına gidiyor

Mavi - beyazlılar Alanya deplasmanına gidiyor

Çankırı Belediyespor ilk yarının son maçını

pazar günü Alanyaspor ile deplasmanda gerçekleştirecek. 25 kişilik mavi - beyazlı kafile yarın 11.00'de Çankırı'dan ayrılarak Ankara'ya gelecek. Saat 14.00'de ise Atatürk Havalimanından Anadolu Jet'in tarifeli seferi ile Antalya'ya uçacak.

Pazar günü saat 13.30'da Alanya Milli Egemenlik Stadında Alanyaspor ile oynanacak karşılaşmanın hakem triosu da belli oldu. Maçı Ankara bölgesinden Serkan Bal yönetirken, yardımcılıklarını ise aynı bölgeden Mert Türk ile Konya bölgesinden Tuna Ayran yapacak.

HAKAN YILMAZ: ALTI HAFTA SONRA
TEK SAKATLA KADRO OLUŞTURDUK
Mavi - beyazlıların teknik direktörü Hakan Yılmaz, pazar günü oynanacak ligin ilk yarısının son maçı öncesi Sözcü18'e yaptığı açıklamada "Beypazarı Şekerspor karşılaşmasından bu yana ilk kez tek sakat ve cezasız oyunculardan oluşan bir kadro ile Alanya deplasmanına gidiyoruz" dedi. Yılmaz, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Beypazarı deplasmanında golsüz berabere kaldığımız maçtan bu yana geçen 6 maçlık maratonda ortalama 4 eksik ile sahaya çıktık. Kısıtlı bir kadro ile ligde süren mücadelemizde böylesi bir durum bizlere sıkıntılı haftalar yaşattı. İlk yarının son karşılaşması öncesi ilk kez tek sakatla kadro yapma şansımız doğdu. Alanyaspor karşısında taraftarımızı mutlu edecek ve bizleri rahatlatacak bir skor ile ilk devreyi kapatmak düşüncesindeyiz."

"BAL" ALANYASPOR'A İYİ GELMİYOR
Sahasında Çankırı Belediyespor'la karşı karşıya gelecek olan Alanyaspor, yarınki maçın hakemi Serkan Bal ile çıktığı maçlarda henüz galibiyetle tanışamadı. Geçtiğimiz sezon Milli Egemenlik'te oynanan ve 1-1 sonuçlanan Eyüpspor maçını Serkan Bal yönetmişti. Bal, daha önce de 11 Mart 2007 tarihinde Sarıyer ile deplasmanda oynanan ve 2-2 tamamlanan karşılaşmada düdük çalmıştı.

Serkan Bal'ın 24 Mayıs 2008 tarihinde dördüncü hakem olarak görev aldığı ve Alanya'da oynadığımız karşılaşmayı 3-0 galibiyetle kapamıştık.

Öte yandan Egemenlik'te oynanacak ilk yarının son maçında Turuncu-Yeşilli evsahibi takımda kırmızı kart cezalısı Halim forma giyemeyecek. Kaleci Aydın ve Onur Yeniyurt ise sarı kart sınırında bulunan oyuncular.

HAFTANIN MAÇ PROGRAMI
Beyaz Grupta ligin ilk yarısı oynanacak son maçlarla tamamlanacak. 17. hafta maç programı şöyle:

18 Aralık 2010 Cumartesi
Yeni Malatyaspor - Beypazarı Şekerspor

19 Aralık 2010 Pazar
Bugsaşspor - Körfezspor
A. Sebatspor - Adıyamanspor
Bozüyükspor - Çorumspor
Turgutluspor - Gebzespor
Sarıyer - Hacettepespor
İskenderun D.Ç. - Mardinspor
Göztepe A.Ş. - Bandırmaspor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler