Mavi-beyazlılarda Sezai Yıldırım dönemi

Mavi-beyazlılarda Sezai Yıldırım dönemi

Çankırı Belediyespor, son üç yıldır TFF'de antrenör eğitmenliği görevi yapan Sezai Yıldırım ile anlaştı.

Çankırı Belediyespor'da Hakan Yılmaz'dan boşalan teknik direktörlük görevine, daha önce de kulüpte görev yapmış olan Sezai Yıldırım getirildi.

Hakan Yılmaz'ın istifası sonrası yapılan teknik direktör arayış çalışmalarında başta Mesut Demiroviç olmak üzere Ali Nail Durmuş, İhsan Derelioğlu, Ümit Yetiş ve Mehmet Yıldırım ile yapılan görüşmelerden olumlu sonuç alamayan Kulüp Yönetimi son olarak Sezai Yıldırım üzerinde karar kıldı.

Sözcü18 haber merkezinin elde ettiği bilgilere göre, son üç yıldır Türkiye Futbol Federasyonu'nda "eğitmen" olarak görev yapan Sezai Yıldırım ile bugün sabah saatlerinde Anadolu Gösteri Merkezinde yapılan ve yaklaşık iki saat süren görüşmede taraflar karşılıklı olarak prensipte anlaşma sağladıkları öğrenildi.

YENİ HOCA YARIN ÖĞLE SAATLERİNDE ÇANKIRI'DA
Yaşanan gelişmelerden sonra kendisine ulaştığımız takımın yeni teknik patronu Sezai Yıldırım "Kulüp Başkanı Sevda hanımla bugün karşılıklı görüştüm. Yarın sabah Çankırı'ya gideceğim. Sanıyorum öğle saatlerinde bir açıklama yapılır. Çankırı'da daha önce görev yapmıştım. Çankırı'yı seviyorum. Hizmet etmek için buradayım" dedi.

Edinilen bilgilere göre Teknik Direktör Sezai Yıldırım'ın yardımcı antrenörlüğünü Mahir Yatkın üstlenecek. Kaleci antrenörü için arayışların sürdüğü öğrenildi.

SEZAİ YILDIRIM KİMDİR?
7 Aralık 1960 Ankara doğumlu olan Yıldırım, Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümü mezunu. Profesyonel liglerde uzun yıllar futbol oynayan Yıldırım, 1996 yılından 2002 yılına kadar Ankaragücü kulübünde gençlik gelişim teknik sorumlusu, daha sonra Hacettepe'de teknik direktör ve 19 Ağustos 2004 ila 31 Mayıs 2005 tarihleri arasında Çankırı Belediyespor'da teknik sorumlu, Ocak-Mayıs 2006 tarihleri arasında da Çubukspor'da teknik direktör olarak görev yaptı. Son üç yıldır Türkiye Futbol Federasyonunda profesyonel antrenörlere düzenlenen kurslarda eğitmen olarak görev aldı. Sezai Yıldırım aynı zamanda Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Ankara Şube 2. Başkanı. Yıldırım evli ve bir kız çocuğu babası.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler