Meclis Odasında tacize uğradım!

Meclis Odasında tacize uğradım!

Son günlerde adı adından sıkça söz ettiren odatv yazarı İklim Bayraktar Habertürk TV'de konuştu.

Önce CHP'li Muharrem İnce tarafından taciz edildiğini iddia eden Odatv muhabiri İklim Bayraktar daha sonra da Deniz Baykal tarafından da tacize uğradığını iddia etmişti.

Fatih Altaylı'nın sunduğu Teke Tek programına konuk olan İklim Bayraktar, gazeteciliği sırasında da tacize uğradığını iddia etti. Sansasyon yaratma derdinde olmadığını belirten Bayraktar, 'Eğer gündem yaratmak zorunda kalsaydım Cem Uzan'ların en yakınında olup TMSF sürecini çok yakından bilen biri olarak bir sürü gündem bulurdum'  dedi.

İşte Bayraktar'ın açıklamalarının satır başları

Muharrem İnce beni taciz etmedi. Böyle bir şeyler yok. Bu hiç gündeme gelmedi. Şifahen bazı konularda bana bilgi verdi haber konusunda. Benim hemşehrim olur kendisi. Ne zaman ki Odatv'de yazmaya başladım sonra kendisiyle konuştum. CHP kurultayını takip ederken Muammer İnce'yi Odatv aracılığıyla tanıdım. Kendisinin haber içerikli videosu vardı. Özel olarak sadece bir kere kendisini ziyaret ettim, röportaj yaptım ve yayınlandı. 

EVET, GÖRÜŞMELERİM OLDU
Muharrem İnce'nin içip içip kapıma dayandığı iddiasını Akşam Gazetesi'nde okudum herkes gibi. Evet bir takım haberlerle ilgili görüşmelerim oldu.

Daha önce de bana kendisince üç tane önemli olan haberi verdi. Bana verilen her haberi yayınlasaydım bugün bana sorular sormazdınız. Muharrem Bey, beni bir gece aradı. sizinle görüşmem gerek dedi. Eve gelin dedim. Olmaz dedi. Alkollüydü, kendi şahsi aracıyla geldi. Kapımın önüne kadar geldi. Sitemde de kameralar var. Gitsinler güvenliğe söylesinler. Aracında yaklaşık yarım saat konuştuk. Alkollüydü. MYK toplantısında Kılıçdaroğlu'nun sözlerinin kendisini üzdüğünü ve Kılıçdaroğlu'nun sözlerini haber yap dedi. Ben böyle haber yapmam dedim. Bu haberi yapmadım çünkü şifahen bilgi vardı.

HABERİ YAPMAK İSTEMEDİM
CHP'yi yaralayan bir haberi CHP'li vekilin ağzından yapmak istemedim. Ben bunları Soner Bey'e anlattım. Muharrem Bey'in ben sadece AKP'li birisi için bilgi verdim Kılıçdaroğlu ile ilgili bilgi vermedim diye söyledi. Ama doğru söylemiyor. Kılıçdaroğlu'nun ana dil ve anadilde eğitimle ilgili CHP'nin yeni tavrıyla ilgili görüş değişkliği olduğunu belirtmişlerdi.

Ben Muharrem İnce'nin iddialarını CHP liderine de sordum. O da tamamen doğru dedi. Ama ben CHP'ye olan sempatimden ötürü yazmadım yazamadım.

MUAMMER İNCE'NİN AVUKATI CANLI YAYINA BAĞLANDI
Muharrem İnce'nin Avukatı : Hanım efendinin açıklamaları önemli bir görevi yerine getiriyor. Bazı açıklamalar konusunda kendisinde tutarsızlıklar var. Cumhuriyet Halk Partisi'nin MYK toplantıları Salı günü yapılmaz. Bir diğer nokta da Muharrem İnce'nin evinin asansörü yok. Asansöre çıkartıp evine götürmesi söz konusu değil.

İklim Bayraktar: İlaçlar ve iğnelerle buradayım. Ama tarihlere bakarım. Apartmana girişti asansör vardı bindi asansore. Ben kendimi niye savunayım. O beni savundu zaten. Çıktı dedi ki iklim hanıma dava açmıyorum. Muharrem Bey'in hayranları maillerle beni tehdit ediyorlar. Siz güvenmediğiniz bir insana bilgi aktarır mısınız?

MECLİS ODASINDA TACİZE UĞRADIM
Deniz Baykal'ın taciz ettiği iddialarını bu konuları burada konuşmak beni yaralıyor. Meclis'te odasında böyle bir şey yaşadım. yutkundum eve geldim. Eşime anlattım. Yapacak bir şey yok. Sesimizi çıkarmaycağız unutacağız. Bu konuyu da CHP'den yetkili bir isme bildirdim.

BENİ SÖZLERİYLE TACİZ ETTİ
Ben o anda 'sizin kafanız mı güzel'  dedim. Tamam tamam, sakin ol çok asabisin dedi. Beni sözleriyle taciz etti. Ben odadan sinirlenip çıktıktan sonra tamam sakin ol dedi.

GÜRSEL TEKİN'E ANLATTIM
Ben bunları yüz yüze Gürsel Tekin'e anlattım. İki gün arayla hoş olmayan şeyler yaşadım dedim. Ben Gürsel Abi ile dertleşmekle kötü bir şey mi yaptım. 1.5 ay içerisinde ben bir allahın kuluna bu konuyu söylemiş miyim? Bunu Gürsel Bey'e anlattıktan sonra tembihledim bu konunun dışarda konuşulmaması. Sonra Soner yalçın beni aradı ve Gürsel Tekin  beni aradı falan dedi. Zaten Soner Yalçın'ın telefonları dinleniyor. Böyle bir durumda niye beni arıyor anlamış değilim?

BANA DÜŞMANMIŞIM GİBİ DAVRANIYORLAR
Fatih Altaylı: Size CHP'nin Fadime Şahin'i diyorlar...
İklim Bayraktar: İnanamıyorum. Madem güvenilmez birisiydim niye benimle 40 dakika görüştüler. bugün kalkıp bana düşmanmışım gibi davranıyorlar. Güçleri bana mı yetiyor? İlk ve son kez konuşayım diye çıktım.

KASETLERLE HİÇBİR İLGİM YOK
Odatv'de çıkan kasaetlerle benim hiçbir ilgim yok...

DENİZ BAYKAL BANA EV NUMARASINI DA VERDİ
Eğer kayda alsaydım bugün bunları anlatmak zorunda kalmayacaktım. Kendisi bana ev numarası da verdi.

Ben Kılıçdaroğlu ile görüştüğümde kendisi bana sordu. Gürsel Bey bana bir şeyler anlattı. Hazır sen de buradasın doğru mu dedi. Evet ben olanları anlattım.

KAYIT CİHAZI İSTEMEDİM
Kılıçdaroğlu'ndan kayıt cihazı ister miyim? Bunu beceremez miyim? Olayın üzerinden 20 gün geçmiş. Sadece sordu ben de evet dedim. Kayıt cihazı niye isteyeyim.

CHP'yi yıkmaya çalışıyor muşum gibi konuşuluyor. Ben CHP'ye kendi şahsi işlerim için gitmedim. Zaten iddianamede var. Bana iletilen bilgiyi kendisine iletmek için gittim. Hem röportaj hem de destek için gittim.

DENİZ BAYKAL ZATEN REZİL OLMUŞ...
Ben Deniz Bey'den daha kullanılacak bir adam bulamaz mıyım? Zaten rezil olacak kadar olmuş. Daha beter kaseti çıkmış bunu söylemek istemezdim. Eşim aklı başında makul bir insan. Koca koca insanlar açıp bir geçmiş olsun demediler bana. Ondan sonra bugün kalkmışlar başka şeyelr söylüyorlar.

Gürsel bey diyor ki ispat ederse siyaseti bırakırım. Siyaseti savcılar bıraktırır. Savcılar bunu ortaya koyarsa Gürsel Tekin istifa edecek mi?

Deniz Baykal'ın sekreterini ve korumasını aradığım ve bir takım fotoğraflar vereceğim idiaları külliyen yalan. Namusum ve şerefim üzerine yemin ediyorum. Korktu demesinler. Yürümekte olan bir dava var. Suç mu işleyeyim.

Eğer ben ajan olsam bomba iki haberi yayınlardım. Ben mesleki hayatıma zarar verecek şeyi haber yapmak istemedim.

DURUMU YARSAV BAŞKANI'YLA DA GÖRÜŞTÜM
Deniz Baykal'la ilgili durumu Yarsav Başkanı'yla da görüştüm. Benim çok güvendiğim bir dostumdur. Herkes diyor ya CHP'yi yıpratmak için çıktı diyorlar.

Ben içerden çıkıp bunları yaşayacağıma içeride kalsaydım daha iyiydi.

NİYE BU KADAR TACİZ EDİLİYORSUNUZ?
Erkeklere sorun. Kadınların etinden sütünden yararlanıyorlar. Bugün bunların konuşulması gerektiğini düşünüyorum. Ve ben iki gündür tehdit alıyorum.

kaynak: gazeteport.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler