Mehmet Ali Erbil: Nil oğlumu oynasın

Mehmet Ali Erbil: Nil oğlumu oynasın

Mehmet Ali Erbil, Nil Erkoçlar'ın durumunu değerlendirdi.

Harem dizisinde Ulan Bator rolünü canlandıran Mehmet Ali Erbil, son günlerde çok konuşulan Nil Erkoçlar hakkında açıklamalarda bulundu.

"NASIL HUZURLUYSA ÖYLE YAŞASIN"
Cinsiyet değiştirme ameliyatıyla erkek olan Erkoçlar'ın tercihine saygı duyulması gerektiğini belirten Erbil, "İnsan kendini nasıl iyi ve huzurlu hissediyorsa öyle olsun. Demek ki isyan etmiş vücudu, beyni. O halde yaşamaktansa kendini nasıl iyi hissedecekse öyle yaşasın" dedi.
 
'ÇOK YAKIŞIKLI BULDUM'
Erbil, 'Erkoçlar'ın Delikanlı halini nasıl buldunuz?' sorusuna ise şu yanıtı verdi: "Çok yakışıklı. Bir filmde beraber oynamak isterim. Oğlumu oynasın. Filmin ismi de 'Rüzgâr gibi geçti' olsun..." dedi.
 
ruzgar_erkoclar_ilahiyatcilari_ikiye_boldu_9164.jpg
 
ESKİ FOTOĞRAFLARINI SİLDİRMEK İSTİYOR
Öte yandan ameliyatla erkek olan Rüzgar Erkoçlar, internet sitelerindeki eski görüntülerini sildirmek için bir avukata başvurdu. Dava açmaya hazırlanan Rüzgar kadın haliyle çektirdiği fotoğrafları görmek istemediğini söyledi. Avukatı bunun güç olduğunu, o karelerin yüzlerce internet sitesinde yayınlandığını belirtti.
 
"O DEVRİ KAPATACAĞIM"
Davası için yeterli zamanı ve parası bulunduğunu söyleyen Rüzgar Erkoçlar "Güzellik hem ödülüm hem lanetim. Güzel bir kadın bedeninde dünyaya gelmek tuhaftı. O devri ne yapıp edip kapatacağım. Bunu başaracağım" demişti

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler