Mehmet Altıntop güven tazeledi

Mehmet Altıntop güven tazeledi

İstanbul Ilgaz Dernekler Birliği Olağan Genel Kurulu 28 Nisan Pazar günü gerçekleştirildi.

İstanbul Ilgaz Dernekler Birliği olağan genel kurulu 28 Nisan 2013 pazar günü saat 12.00'de Esenler Belediyesi konferans salonunda yapıldı. Yapılan seçimler sonunda Mehmet Altıntop yeniden başkanlığa seçildi.

Divan kuruluna Şükrü Tosun, Zekeriya Açıkgöz ve İsa Maden'in seçildiği kongreye Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Çankırılılar Vakfı Başkanı Eşref Harmandar, ÇANDEF Başkanı Vahap Yartaş, Sultangazi belediye meclis üyesi Mustafa Çeştan da katıldı.

Tek listenin yarıştığı kongreden Mehmet Altıntop başkanlığındaki yönetim kuruluna yazılan yeni isimler ile devam kararı çıktı. Yeni seçilen yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Mehmet Altıntop, Ahmet Doğan, Kazım Kara, Ersin Akharman, İlyas Karakuş, Arif Erdemoğlu, Ramazan Bekar, Aydın Yılmaz, Osman Akkaya, Kadir Erken, Bayram Arlı, Arif Şengül, Ali Cerit ve Mehmet Bayır.

BAŞKAN ALTINTOP: HEDEF, EKONOMİK BİRLİKTELİK
Kongre sonrası Sözcü18'e açıklamalarda bulunan Başkan Mehmet Altıntop "Yönetim kurulu olarak hedefimiz, İstanbul'da yaşayan Ilgazlı hemşehrilerimiz arasında sağlanan kültürel birlikteliği ekonomik birlikteliğe dönüştürmektir. Yapacağımız çalışmalarla bu hedef doğrultusunda sonuç almanın yollarını arayacağız. Genel Kurul delegelerine şahsıma ve yönetim kurulu listeme göstermiş oldukları güvenden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler