Mehmet Demirkol'dan Terim'e 4 milyon euro tepkisi

Mehmet Demirkol'dan Terim'e 4 milyon euro tepkisi

Fatih Terim'in Çek Cumhuriyeti maçından sonra yaptığı açıklamalara Mehmet Demirkol'dan tepki geldi.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in, Çek Cumhuriyeti mücadelesinin ardından elinde stoper olmadığı için Mehmet Topal'ı oynatmasını açıklaması tepkiye yol açtı.

3'LÜ SAVUNMAYI NİYE DEĞİŞTİN
NTVSpor'da yorumculuk yapan Mehmet Demirkol, Terim'in aldığı maaş üzerinden eleştirisini yaparken, "Eğer bu ülkeden 1 stoper bulabiliyorsan, milli takım antrenörlüğü 4 milyon euroluk bir iş değildir. Bu kadar net. Gökhan ve Caner için 3'lü savunmaya geçtik diyorsun, ama bu sefer niye değiştirdin o zaman?" ifadelerini kullandı.

Terim, Mehmet Topal kararı hakkında, "Ben Ümit Kurt'u birdenbire koymak istemedim. En mantıklısı Mehmet. Fenerbahçe'de de zaman zaman stoper oynuyor, çok da büyük hatalar yapmadı. İzlanda'da 3'lü oynatmamın sebebi, iki tane hücum bekimiz var, Caner ve Gökhan. Belki Avrupa'da da az bulunacak hücum bekleri, ama defans olarak aynı şeyleri söyleyemeyiz. Onları rahat ettirmek adına böyle bir hamle yaptım ben. 3'lü oynanır mı falan, oynanır. Bugün de geriden başarılı çıkamadığımız için böyle yaptık. Topu iyi kullanan defans oyuncularına genel olarak hepimizin ihtiyacı var, inşallah bulacağız." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler