Mehmet Metiner coştu!

Mehmet Metiner coştu!

Mehmet Metiner: Benim üç silahım var, Cumhurbaşkanının tırnağına halel gelse gereğini yaparız. Biz liderimizle ölmeye de varız.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın ekonomiden sorumlu başdanışmanı Yiğit Bulut’un, “İki silahım yüzlerce mermim var, ben ölmeden Cumhurbaşkanına kimse dokunamaz” açıklamasının ardından AKP İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner de “Benim üç silahım var, Cumhurbaşkanının tırnağına halel gelse gereğini yaparız. Biz liderimizle ölmeye de varız” dedi.

Mehmet Metiner, Habertürk canlı yayınına katılarak CHP’li Milletvekilleri Tuncay Özkan ve Barış Yarkadaş ile son siyasi gelişmeleri değerlendirdi. CHP’li vekiller koalisyon kurulamamasının önünde en büyük etkenin Cumhurbaşkanı Erdoğan olduğunu söylerken, Metiner ise Erdoğan’ın üzerinden bir operasyon yapıldığını iddia ederek, “Biz liderimizle ölmeye de varız” dedi.

Metiner’in bu sözleri üzerine söze giren CHP’li Tuncay Özkan, “Yiğit Bulut diyor ki, iki tane silahım binlerce de mermim var diyor. Sen de ‘ölmeye hazırız’ diyorsun Cumhurbaşkanı için. Neden?” diye sordu. Metiner ise Erdoğan’ın hareketlerinin lideri olduğunu tırnağına halel gelse gereğini yapacaklarını ve üç silahı olduğunu söyledi.

YİĞİT BULUT NE DEMİŞTİ?
TRT Haber’de yayınlanan “Derin Analiz” programına katılan Yiğit Bulut, “İki silahım yüzlerce mermim var. Ben ölmeden, beni vurmadan, ben asılmadan bu ülkenin seçilmiş cumhurbaşkanına kimse elini süremez. Varsa cesareti olan, varsa denemek isteyen hodri meydan” demişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler