Mehmet Özhaseki’den partisine bomba eleştiriler

Mehmet Özhaseki’den partisine bomba eleştiriler

Ahmet Davutoğlu'nun milletvekilleriyle görüşmesine Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki’nin sözleri damgasını vurdu.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, hükümet kurma çalışmaları ve Meclis Başkan adayı önerisi için 257 vekille 5 ayrı grup halinde görüştü. Bu görüşmelere çiçeği burnunda Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki’nin sözleri damgasını vurdu. AKP’nin, Mercedes saltanatı, 4 bakan hakkındaki yolsuzluk iddiaları nedeniyle seçimde kaybettiğini belirten Özhaseki, “Yıllırdar ezilen, yoksul kesimin temsilciydik. Mağdur iken mağrur olduk” dedi.

BOMBA SÖZLER
Üç dönem Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı yaptıktan sonra 7 Haziran’da Kayseri’den milletvekili seçilen Özhaseki, İç Anadolu milletvekillerinin katıldığı basına kapalı toplantıda çok ağır eleştiriler getirdi. Seçimde yüzde 9 oy kaybına neden olan etkenleri bir bir sıralayan Özhaseki, sözlerini açıkça dile getirdi. İşte Özhaseki ve bazı AKP milletvekillerinin o sert sözlerinden bir bölüm:

MERCEDES-4 BAKAN
“Biz yıllardır halkla iç içe geçmiş bir partiyiz. Son dönemde baş döndüren işler öne çıktı. Artık Mercedes saltanatı, makam arabası tutkusuyla anılıyoruz. 4 bakan hakkındaki yolsuzluk iddiaları bize büyük yara verdi. Her yerde bu bakanlar soruluyor.

MAĞDUR İKEN MAĞRUR
ANAP-DYP örneği ortada. Neydiler, ne oldular. Yıllardır ezilen, mağdur edilen kesim olduk. Mağduriyetten mağruriyete geçildi. AK Parti’yi AKP’lilerden kurtarmamız lazım.

FABRİKA AYARLARINA DÖNÜŞ
2001-2011 arasında bu partide çok önemli isimler, doğru yolda yürüdü. Sonra değişim ve özden kopuş. Bu partinin tekrar fabrika ayarlarına dönmesi gerekir.

YOLSUZLUK ÜZERİMİZE YAPIŞTI
Biz bu partiyi kurarken 3Y ile mücadele edeceğiz dedik. Yasak ve yoksulluk tamam. Yolsuzluk üzerimize yapıştı, kaldı.

GENEL MERKEZDEN BAŞLAYARAK
Seçimde teşkilatlar çalışmadı, yanlış isimler yüzünden seçim çalışması hakkıyla yürütülemedi. Genel Merkez’den başlayarak teşkilatlar gözden geçirilmeli, değiştirilmeli.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler