Mehmed Öztürk yeniden başkanlık yarışında

Mehmed Öztürk yeniden başkanlık yarışında

2014 yerel seçimlerinde AK Parti'nin Ilgaz Belediye Başkan adayı olarak MHP adayı Arif Çayır'la yarışan Mehmed Öztürk, yeniden adaylık yoluna soyundu.

31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlere gidilen yolda, siyasi partilerde başta belediye başkan aday adayları müracaatları olmak üzere İl Genel Meclis üyeliği ve belediye meclis üyeliği başvuruları hız kazandı.

Edinilen bilgiye göre Ilgaz'da belediye başkanlığı seçimleri geçen dönem olduğu gibi bu dönemde de  AK Parti ile MHP arasında geçeceği görülmekte. 2014 seçimlerinde AK Parti'nin Belediye Başkan adayı olarak seçim mücadelesi veren iş insanı Mehmed Öztürk, yeniden seçim startı verdi ve 'belediye başkan aday adaylığı' müracaatında bulundu.

Sözcü18 Haber Merkezi'ne konuşan Öztürk; "Partim beni bir kez daha belediye başkan adayı olarak gösterirse hem sevdalısı olduğum partime hem de Ilgaz'ıma vereceğim hizmetlerle borcumu ödeme fırsatı yakalayacağım." dedi.

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI AKBAK'IN DA ADAYLIĞI KONUŞULUYOR

Öte yandan Ilgaz'da AK Parti İlçe Başkanı İsmail Akbak'ın da görevinden istifa ederek 'aday adaylığı' başvurusunda bulunacağı öğrenildi. Akbak'ın parti genel merkezinden gelecek mesaj doğrultusunda görevinden ayrılması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler