Meksika dalgası yaratıldı

"Meksika dalgası yaratıldı"

ÇANDEF Başkanı Ömer Lütfi Özenç, "Çankırı Geleceğini Planlıyor" sempozyumu sonrası değerlendirmesini Sözcü18'e yaptı.

"Çankırı Geleceğini Planlıyor" sempozyumunun birinci ayağının organizasyonunda Çankırı Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı ile birlikte ev sahipliği yapan ÇANDEF Başkanı Ömer Lütfi Özenç, yapılan etkinlikle ilgili ilk değerlendirmesini Sözcü18 Haber Merkezine yaptı. Özenç "Gerçekleşen sempozyum Çankırı tribünlerinde adeta Meksika dalgası yarattı" dedi.

Vakıf yönetimi ile ÇANDEF yönetiminin ortaklaşa çalışması sonrasında güzel bir organizasyonun gerçekleştiğini ifade eden Başkan Özenç "Bunun sonucunda salondaki katılım bizleri fazlasıyla memnun ettik. Özellikle sempozyumun ilk toplantısı olması bakımından hayli güzel bir ortam oluştu" dedi. ÇANDEF Başkanı Özenç sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu toplantının Ankara ve Çankırı ayağını gerçekleştirdiğimizde  tribünlerde adeta bir Meksika dalgası yarattığını düşünüyorum. Sempozyumun tamamlanması ile memleketimizi iyi düzeylere getirecek ve dahasında uçuracak düzeyde projeleri doğuracağı kanaatindeyim. İnsanımızdan güzel tepkiler alıyorum. Ankara şimdiden telaşeye kapıldı! Bu toplantı bir şekilde Başkent'te federasyon ile vakıf arasındaki kopukluğu olumlu düzeye taşıdı."

HERKES DİDİŞİYORDU

ÇANDEF Başkanı Özenç Çankırı tabanında hemen hemen her kurum, kuruluş ve topluluklarda sürtüşmenin ve didişmenin hakim olduğuna işaret ederek "Bu toplantı ile birlikte böylesi bir sorunumuzun olmadığını düşünüyorum. Artık onu aştık, tabiri caizse sınıf atladık. Birtakım çekişmelere zamanımızın olmadığı gibi tahammülümüz de yok. Bu her kesim için her yer için geçerli. Sivil toplum kuruluşlarının tamamı için geçerli. Kamu kuruluşlarımız için geçerli. Her belediye için geçerli. Hatta hatta spor kulüplerimiz için de geçerli. Bundan sonra herkes ne katkı sunabileceğini söylemek zorunda. Aksi takdirde insanımızdan tepki görecek. Bu tür olumsuzlukların ortadan kalktığını gördüğüm için çok mutluyum. Kendimi görevimi yapmış hissediyorum. Burada Vakfımızla birlikte çok güzel bir bütünlük sağladık. Sempozyumu birlikte organize ettik. Herkes yapabileceğini yaptı ve ortaya güzel bir birliktelik çıktı."

HER KESİMİN FİKRİ ALINACAK

ÇANDEF Başkanı Özenç'e "Çankırı'nın geleceği böylesi bir yorumla mı inşa edilecek" şeklinde sorumuz üzerine Başkan "Bizler bugüne kadar her tarafta didiştik. Belki de bu sancıların yaşanması gerekiyordu. Bütün yönetimlerde kaos gerekli, kavga gerekli. Huzuru başka türlü bulmak mümkün değil. İnsanlar başkalarının farklı düşünebileceğini kabul edecek ki sonrasında güzellikler ortaya çıksın. Her kesim fikrini açıklayacak. Bunun sonucunda ortaya çıkan düşüncelerle planlanacak Çankırı'nın geleceği. Bu plan İstanbul'da yapılmadı. Bunun Ankara'sı var, Çankırı'sı var. Bu toplantılar sonrasında plan ortaya çıkacak" dedi.

EYLÜL 2012'DE ÇANKIRI GÜNLERİ

ÇANDEF Başkanı Özenç sözlerini müjdeli bir başka haberle noktalayarak "Eylül 2012'de İstanbul'da 4 gün sürecek olan 'Çankırı Günleri' etkinliği çalışmamız start almış durumda. Şimdiden bizleri onun heyecanı sardı." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler