Melan Çayı b.k akıyor!

Melan Çayı b.k akıyor!

Bayramören 30 Haziran'da başlayacak yamaç paraşüt şampiyonasına hazırlanırken...

30 Haziran - 7 Temmuz tarihleri arasında Bayramören'de gerçekleştirilecek olan yamaç paraşüt şampiyonası öncesi beklenmedik gelişme ilçe sakinlerini üzüntüye boğdu.

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre Melan çayı son bir haftadır Gerede tarafındaki işletmelerden çaya atılan kesilmiş hayvan atıkları sonucu adeta b.k akıyor...

Konuyla ilgili olarak görüşlerine başvurduğumuz Bayramören Belediye Başkanı Ahmet Özen "Sözünü ettiğiniz sıkıntı yaklaşık bir haftadır bölgede kendisini göstermekte. Özellikle ilk 3-4 gün çay üzerinde yoğun bir atık akıntısı mevcuttu. Bugün itibariyle eski şiddetinde olmasa da istenmeyen görüntü ve onun getirdiği koku çay güzergahında hissedilir şekilde mevcut. Mesaimin büyük çoğunluğu yamaç paraşüt organizasyonu ile ilgili yoğunlukta geçtiği için yaşadığımız bu problemle gereğince ilgilenemedim. İlk fırsatta Gerede belediye başkanı olmak üzere ilgililerle temas kuracağım" dedi.

VATANDAŞLAR: DUYARSIZLIK HAD SAFHADA
Olayla ilgili gelişmeleri haber merkezimize aktaran vatandaşlar "Doğa harikası bölgenin böylesi bir olayla karşı karşıya gelmiş olması inanılır gibi değil. Etkilisi de yetkilisi de yaşanılanlar karşısında kabul edilmeyecek ölçüde vurdumduymazlık içerisinde. Yaz mevsimi nedeniyle başta Melan çayı yatağı olmak üzere güzergah üzerinde doğal hayatın önemli ölçüde zarar göreceğini düşünüyoruz" dediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler