Melih Gökçek Çankırı'da

Melih Gökçek Çankırı'da

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Çankırı'da...

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Çankırı'da yaptırılan Muhsin Yazıcıoğlu Parkı ile Belediye önüne yerleştirilen saatin açılışı gerçekleştiliyor.

Melih Gökçek ve Çankırı milletvekilleri İdris Şahin ile Hüseyin Filiz'in de katıldığı Muhsin Yazıcıoğlu Parkı açılışı için tüm ilçelerden AK Parti teşkilatları belediye başkan adaylarıyla birlikte otobüslerle Çankırı'ya geldi.

AK Parti Çankırı Belediye Başkan adayı İrfan Dinç otobüsün üzerinde yaptığı konuşmada "Çankırı sevdalısı sayın büyüğüm, ağabeyim sayın Melih Gökçek başkanım 20 trilyon bağışladı! 20 trilyon ne demek siz biliyor musunuz?" dedi.

VE İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI İLK KEZ BİRARADA

bfzkp1tiqaac7qf.jpg

MELİH GÖKÇEK'İN ÇANKIRI ZİYARETİ İLE İLGİLİ FOTOLAR - TIKLA

GÖKÇEK'İN ÇANKIRI KONUŞMASI
Türkiye'nin sadece ihtiyaç sahiplerine dağıttığı paranın çok büyük miktarlara ulaştığını kaydeden Gökçek, AK Parti iktidarında 550 bin sosyal konut ve 107 katrilyonluk sosyal yardım yapıldığını kaydetti. Türkiye'nin büyümesini dış güçlerin istemediğini söyleyen Gökçek, şöyle devam etti:

"Eskiden bilirsiniz Türkiye sadece Kırıkkale denilen bir silah yapabilirdi ama şimdi Türkiye silahlarının yüzde 54'ünü kendisi yapıyor. Heronları yapıyoruz, Altay tanklarını yapıyoruz, uzun menzilli füze yapıyoruz. Düne kadar dışarının esiriydik. Şimdi kendimiz yapıyoruz. Şimdi size çok enteresan bir şey söyleyeceğim: Amerika'dan aldığımız uçaklar var. Bu uçakların yazılımları var. Bu yazılımlara öyle bir şey yüklemişler ki; Türk uçakları hasbelkader bir gün İsrail ya da Amerika'yla savaşa tutuşursa uçağın düğmeye bastığı zaman onlar dost gözüküyor ateş etmiyor. Bunu bizim 3 tane teknisyen çözdü. Bu 3 teknisyen düşen bir uçakta şehit odu. Yani bize kendimizin silahını yaptırmak istemiyorlar. Türkiye büyük devlet olsun istemiyorlar. Allah'ın izniyle olacağız, oluyoruz."

“TÜRKİYE SOYULUYOR DİYİP SOYUYORLAR”
Gökçek, 17 Aralık operasyonunda Türkiye'nin para ciddi değer kaybına uğratıldığını belirterek, "Eskiden cambazlar vardı. Birde cepçiler. Cambaz düşecek gibi yaparken cepçi onu gösterir, cepten paraları götürürdü. 17 Aralık operasyonu da böyle. Kutuya bak kutuya deyip, 4.5 milyon doları gösterip milletin 300 katrilyon parasını aldılar. 100 katrilyon borsada değer kaybı yaşandı. 50 katrilyon sadece faizden bankaların cebine gitti. Dolar yükseldi. Türkiye soyuluyor diyip soyuyorlar. Onun için bu iktidara sahip çıkmamız lazım. Bu oyunları bozmamız sandıklardan geçer. Bu yerel seçimler artık yerel seçim değil, genel seçim. O hale getirdiler" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün CHP'nin başına geçeceğini savunan Gökçek, "İstanbul'a getirip Sarıgül'ü aday yaptılar. Siz onu bilirsiniz; Sarıgül sağcıyla sağcı, solcuyla solcu, futbolcuyla futbolcudur. Camiye gidiyor dua ediyor. Bakın söylediklerimin hepsinin internette resmi var. Kiliseye gidiyor dua ediyor. Havraya gidiyor dua ediyor. Mimar Sinan'ın önüne geliyor, açıyor seçim kampanyasını başlatıyor. Nereye giderse nabza göre şerbet veriyor. Uğur Dündar diyor ki; '1 yıl önce Kılıçdaroğlu ile konuştum Ankara adayı Mansur Yavaş olacak dedi' diyor. Bu işlerin hepsi tezgah. CHP yeniden dizayn ediyorlar. İstanbul'dan Sarıgül seçilemeyecek, Sarıgül'ü getirip CHP'nin basına genel başkan yapacaklar. Daha önce ne dediysem o çıktı" diye konuştu.

Milliyetçi Hareket Parti'nin liderinin değiştirilmek istendiğini savunan Gökçek, "Devlet Bahçeli'nin güzel bir özelliği var. Gençleri sokağa dökmedi. 17 Aralık'ta da bunu yapmadı. Baronlar bunu istemiyor. MHP'nin başında da kendilerinin sözünden çıkmayacak bir adayın olması istiyorlar. Devlet Bahçeli'yi baronlar değiştirmek istiyor. Yani partileri yeniden dizayn ediyorlar. Baronlar kendine uşaklık yapacak yeni liderler arıyorlar. Onun için bu yerel seçimler çok önemli" ifadelerine yer verdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
31 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler