Melih Gökçekin yeni yol hikayesi!

Melih Gökçek'in yeni yol hikayesi!

Sözcü18 yazarı Ömer Lütfi Kanburoğlu, Melih Gökçek'in tartışma yaratan son projesi ile ilgili ilginç bir iddiada bulundu.

Sözcü18 yazarı Ömer Lütfi Kanburoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in büyük tartışmalara neden olan tartışmalı yol bağlantısı ile ilgili bakın neler söylüyor:
 
ANADOLU BULVARI ve KONYA YOLU BAĞLANTISI
Anadolu Bulvarını ODTÜ üzerinden Konya Yoluna bağlayan tartışmalı yol bağlantısı inşaatı sürüyor; fakat yolun Konya yoluna nasıl bağlanacağı Meçhul...
 
Yol aşağıda fotoğrafı görülen ve yeni yapılan, yakında açılacak olan TAURUS AVM yanındaki Çiğdem Mahallesinin Konya Yolu çıkışına bağlanıyor. Bu yol şu anda en sakin saatlerde bile sürekli tıkanan bir yoldur. Bir otomobil geliş bir de gidiş toplam iki şerittir. Şu anda bitmiş ve açılacak duruma gelmiş TAURUS AVM'nin bitişiğindeki bu yolun öbür yanına da büyük bir iş merkezi inşaatı başlamıştır. TAURUS AVM'nin dört yanı günün her saati tıkanan ve ilerlemeyen çok küçük sokaklardan ibarettir; bir ya da iki şeritli küçücük sokaklardır. 
 
anadolubulvari-tourusavm-sozcu-resim-091.jpg
 
Hal böyleyken koskoca Anadolu Bulvarı ve Eskişehir Yolu trafiğini YENİ YOL YAPIYORUM PALAVRASI ile bu daracık sokaklara bağlamak AKP'li Ankara Büyükşehir Belediyesinin yeni bir sihirbazlık örneğidir.
 
Bu yolun herhangi bir trafik sorununa çözüm bulması mümkün gözükmemektedir. 
 
ACABA BU ÇABA NİYE?
Çevre ve Şehircilik Bakanlığının planı değiştirerek, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin ODTÜ Ormanı’na ve arazisine AVM, benzinlik gibi ticari işletmelerin yanında cami bile yapabileceği 'Düzenleme Ortaklık Payı' (DOP) seçeneğini koyduğu ortaya çıktı.
 
Öyle anlaşılıyor ki amaç vatandaşın trafik sorununa çare olmak değil yeni bulvarların etrafına AVM açmak...
 
İyi uykular TÜRKİYE!"
 
anadolubulvari-melihgokcek-resim-09.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler