Melo 45 saniye boyunca...

Melo 45 saniye boyunca...

Riera’yı yüzüne vurduğu yumrukla bayıltan Melo’nun, yerde baygın ve savunmasız yatan İspanyol’u yaklaşık 45 saniye acımasızca dövüp tekmelediği görüntüler ortaya çıktı.

 

Florya’da önceki gün yaşanan ‘Pitbull dehşeti’nin, tesislerdeki güvenlik kameralarınca saniye saniye tespit edildiği ortaya çıktı. Olaydan sonra görüntüleri izleyen herkesin büyük şok yaşadığı, Melo’nun Riera’ya uyguladığı ‘şiddet eylemi’ nedeniyle, diğer oyuncuların da büyük öfke duyarak, Brezilyalı’yı dövmek istedikleri öğrenildi. Görüntüleri izleyen diğer yabancıların Melo’dan hesap sormak istedikleri, araya girenlerin büyük bir kavgayı daha önledikleri, artık Florya’da kimsenin sambacıya selam bile vermediği öğrenildi. Teknik heyet ve bazı futbolcuların da izlediği görüntülerde, Melo’nun koridordan girip malzemeciyi zorla dışarıya çıkarması dikkat çekti. Riera’nın kondisyon salonundan içeriye girmesiyle, Melo’nun direkt olarak yüzüne indirdiği sert yumrukla İspanyol’u yere serdiği ve yerde baygın yatan oyuncuyu tekmelediği belirtildi. Yaklaşık 45 saniye savunmasız şekilde yerde yatan ve ilk darbenin etkisiyle baygınlık geçiren Riera’yı acımasızca döven Melo’nun bu davranışı, diğer oyuncuların büyük tepkisine neden olurken, olay sonrasında hastanelik olan ve yüzü gözü kanlar içinde kalan Riera’yı gören oyuncuların yaşadığı büyük şokun da görüntülerde yer aldığı kaydedildi.
 
Melo’nun, Riera’yı hastanelik ettikten sonra bıraktığı, olay öncesi zorla dışarı çıkardığı malzemecinin feryadı ile idmanı bırakan teknik heyet ve futbolcuların da soyunma odasına koştukları öğrenildi. Bu arada tesislerdeki kamera görüntüleri dışarıya sızmaması için idareciler tarafından hemen muhafaza altına alındı.
 
Melo-Riera savaş çıkardı
G.Saraylı Felipe Melo ile Albert Riera arasındaki kavga, dünya basınında da geniş yankı uyandırdı. İşte o haberlerden bazıları:
 
GOAL.COM: “Boğaziçili İbrahimovic! Melo ve Riera’nın antremandeki mücadelesi savaş çıkardı. Brezilyalı, Riera’yı hastanelik etti. Fatih Terim, iki yıldıza da disiplin cezası verileceğini söyledi. Bu uyarı, bir disiplin cezasından daha fazlasını getirir mi?”
 
CORRİERE DELLO SPORT: “Melo, takım arkadaşını hastanelik etti. Sezon sonu bonservisini almak isteyen, ancak sambacının maliyetini yüksek bulan G.Saray, İtalya’ya yollayabilir.”
 
L’EQUIPE: “Melo’nun lakabı Pitbull!..”
 
MUNDO DEPORTİVO: “Melo-Riera’nın kavgası hastanede bitti. Antremanda başlayan kavga, soyunma odasında da sürdü. Kanlar içinde kalan Riera hastaneye kaldırıldı.”
 
TERRA: “Juventus’tan G.Saray’a kiralanan Melo, Riera ile kavga etti. Türk kulübünün kabul edemeyeceği bu kavga hastanede son buldu. Her fırsatta ‘Türkiye’de kalmak istiyorum’ diyen Pitbull için işler iyi görünmüyor.”
 
MARCA: “Melo ile Riera soyunma odasında yumruk yumruğa kavga etti. Kanlar içinde kalan Riera hastaneye kaldırıldı. Yaşananları doğrulayan G.Saray’da Fatih Terim’in alacağı karar bekleniyor. Şampiyonluk yolunda kritik bir döneme giren Türk ekibinin atacağı adım merakla bekleniyor.”
 
WHOATEALLTHEPİES: “Melo için sürpriz değil.”
 
TÜRKİYE'DEN AYRILDI
Melo'nun saldırdığı ve edinilen bilgilere göre soyunma odasında kapıyı kapatarak tekme tokat giriştiği Riera bugün ilk kez DHA tarafından görüntülendi.  Galatasaray'ın İspanyol futbolcusu Albert Riera THY'nin tarifeli seferiyle bu sabah İngiltere'nin Manchester şehrine gitti.
 
Felipe Melo'nun darbeleriyle kaşı açılan ve gözü moraran Riera olaydan sonra ilk kez Atatürk Havalimanı'nda DHA muhabiri tarafından görüntülendi. Tanınmamak için başına siyah bir bere takan Riera güneş gözlüğüyle de moraran sol gözünü gizlemeye çalıştı. Riera, daha sonra çekildiğini farkedince ricada bulunarak görüntü alınmasını istemedi. (Kaynak: haberturk.com)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler