Melo ve Telles Inter'de

Melo ve Telles Inter'de

Transferin son gününde Galatasaray'da iki flaş gelişme birden yaşandı. Sarı kırmızılı kulüp, Felipe Melo ve Alex Telles'i Inter'e verdi.

NTV Spor'un haberine göre, Felipe Melo ve Alex Telles, İtalya'nın Inter takımına transfer oldu.

Galatasaray ile Inter kulüpleri ilk etapta Felipe Melo için anlaşmaya vardı. Sarı kırmızılılar, aylardır Inter'e gitmek istediğini bildiren Brezilyalı futbolcuyu 3.7 milyon Euro'ya İtalyan ekibine satmaya razı oldu. Çeşitli bonusların da eklendiği anlaşma kapsamında Galatasaray'ın kasasına 5 milyon Euro'dan fazla bir rakam girebileceği belirtildi.

Galatasaray, Felipe Melo'nun ardından Alex Telles'i de Inter'e gönderme kararı aldı. 1 yıllığına kiralanan Brezilyalı oyuncu için sarı kırmızılılar, 1 milyon 550 bin Euro alacak. Alex Telles'in satın alma opsiyonu ise 8.5 milyon Euro.

FELIPE MELO'NUN BABASI VEDA MESAJI YAYINLADI
Felipe Melo'nun Inter'e transfer olmasından sonra Brezilyalı futbolcunun babası Jose Coelho Carvalho instagram hesabından bir veda mesaj yayınlayarak şöyle dedi:

"Galatasaray her zaman kalbimizde olacak. Galatasaray taraftarlarını çok sevdik. Türkiye'de güzel anılarımız oldu. Kupalar kazandık, 4. yıldızı aldık. Galatasaray her zaman kalbimizde olacak."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler