Menderese uçan otomobil bulundu

Menderes'e uçan otomobil bulundu

Aydın'ın Söke ilçesinde Büyük Menderes Nehrine uçan ve bu sabah bulunan hafif ticari araç ile içindeki 4 kişilik Arslan ailesinin cesetleri sudan çıkarıldı.

Aydın'ın Söke ilçesinde geçen pazar günü Büyük Menderes Nehrine uçan ve içinde Arslan ailesinin 4 ferdinin olduğu araç bu sabah bulunmuştu... Bir süre içindekilerin ne olduğu konusunda haber alınamadı, ama şimdi araç da cesetler de sudan çıkarıldı.  

Kazanın meydana geldiği köprünün üstüne ikinci kepçenin getirilmesi ile hafif ticari aracın çıkarılması daha da kolaylaştı. Ön tamponundan itibaren çıkarılmaya başlanan araç, dalgıçların bağladığı zincir ve çelik halatlarla nehrin sol yakasından karaya alındı. Aracın içine dolan suların boşalması sırasında Arslan ailesinin cesetleri nehre sürüklenmeye başladı. Dalgıçlar hemen dalarak cesetlerin kaybolmasını engelledi.
 
fft2mm1414658.jpg
 
Sırasıyla 6 yaşındaki Eyüp, 35 yaşındaki anne Necla, 11 yaşındaki Eylül ve 38 yaşındaki baba Mehmet Arslan’ın cesetleri çıkarılarak ceset torbalarına konuldu. Bu sırada aile yakınlarının feryatları yürekleri dağladı. Ailelerin cenazeleri görmek istemesi üzerine de kısa süreli bir arbede yaşandı. Cenazeler Söke Belediyesi’ne ait cenaze aracıyla Söke Devlet Hastanesi’ne götürüldü.
 
Jandarma olay yeri inceleme ekipleri, bütün camları kırık olan araçta incelemelere başladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler