Meral Akşener iftirasında U dönüşü!

Meral Akşener iftirasında U dönüşü!

MHP'li Meral Akşener için çirkin iftiralarda bulunan Yeni Akit yazarı tepkiler üzerine çark etti.

A Haber'de yayınlanan Gece Ajansı programında, Cemil Barlas'ın "Meral Akşener'in de mi kaseti var, nasıl ele geçirdiler?" sorusuna "Cemil Bey'in dediği çok önemli. O kaseti olan biridir ve şu an esaret altındadır" cevabını veren ve büyük tartışma yaratan gazeteci Latif Erdoğan, twitter'dan açıklama yaptı. Var olduğunu iddia ettiği kasetin montaj olduğunu söyleyen Erdoğan, kaseti kendisine izletmek isteyen kişinin adını, savcılıkta açıklayabileceğini belirtti.

İşte Latif Erdoğan'ın, twitter hesabından yaptığı o açıklama:

29279447.jpg

MERAL AKŞENER İÇİN NE DEMİŞTİ?
A Haber’de yayınlanan Gece Ajansı adlı programda konuşan Mehmet Barlas’ın oğlu Cemil Barlas’ın Meral Akşener’i kastederek “Onun da kaseti mi var nesi var, nasıl ele geçirdiler” demesi üzerine Yeni Akit’ten Latif Erdoğan, “Cemil Bey’in dediği çok önemli. O kaseti olan birisidir ve şu an esaret altındadır. Bir kadın için hiç de yakışmayacak kasetler var.” demişti.

Topbaş’ın açıklamalarına Meral Akşener hukuk yoluyla cevap vereceğini açıklarken Hükümet cephesinden de Bülent Arınç aracılığıyla eleştiri gelmişti.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç da Meral Akşener’e yönelik kaset iftirasına sert tepki gösterdi. Arınç, “Çok çirkin bir şey. Şaşırdığımı ifade etmeliyim. Akşener’e yapılan bu iftirayı reddediyorum” demişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler