Meral Akşener'den Türkeşli çıkış!

Meral Akşener'den Türkeşli çıkış!

Akşener adaylığını Türkeş’in doğum günü olan 25 Kasım’da açıklayacak. Kongre toplanırsa muhalifler en çok imza toplayanın etrafından birleşecek.

MHP'de muhalif kanat çalışmalarına hız verirken yola çıkma hazırlıkları son aşamaya geldi. TBMM eski Başkanvekili Meral Akşener, MHP’nin kurucu lideri Alparslan Türkeş’in doğum günü olan 25 Kasım’da basın toplantısıyla adaylığını açıklayacak. Adaylıklar ardı ardına açıklanarak muhalif hareket canlı tutulacak. Her muhalif aday kendi yolundan gidecek, ancak birbirlerini hiç eleştirmeyecek. Kongrenin toplanması halinde en çok imza toplayan isim etrafında birleşilecek.

Milliyet'in haberine göre; MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin TBMM grup toplantısında muhalif kanat için “saray lejyonerleri, AKP misyonerleri” gibi tanımlamalar yapması muhalif kanatta, “çok sert ve ağır” eleştiri olarak değerlendirildi. Bahçeli’nin endişeli ve moralinin bozuk olduğu kanaatini taşıyan muhalif kanat, kongrenin toplanması için ilk adımı atarak yola çıkma hazırlıklarını sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler