Merkez İlçenin yeni başkanı Çağlar

Merkez İlçe'nin yeni başkanı Çağlar

Ak Parti'de Hüseyin Boz'un 3 dönem başkanlık yaptığı Merkez İlçe Başkanlığı'na bu kez Musa Çağlar seçildi.

Ak Parti Çankırı ilçe teşkilatları kongrelerinin sonuncusu Merkez İlçe ile gerçekleştirilerek tamamlandı.

Devlet Bakanı Başbakan Yardımcısı Yozgat milletvekili Bekir Bozdağ'ın da katıldığı Merkez İlçe Kongresinin konukları arasında Ak Parti Genel Başkan yardımcısı Ekrem Erdem ile birlikte Çankırı milletvekilleri Av. İdris Şahin ve Hüseyin Filiz de vardı.

HÜSEYİN BOZ, TÜZÜK GEREĞİ ADAY OLAMADI

Merkez İlçe Başkanlığı görevine 3 kez seçilen Hüseyin Boz, tüzük gereği bu kongrede aday olamadı. Musa Çağlar'ın aday olduğu kongre bugüne kadar olduğu gibi yine tek liste ile gerçekleşti.

Kongrede ayrıca il kongresinde oy kullanacak 229 üst kurul delegesi de tespit edildi.

Musa Çağlar'ın başkan olduğu 30 kişilik Ak Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

Sadık Demirdaş, Ahmet Ulusoy, İbrahim Ayran, Elif Öztürk, Ahmet Dinç, Mustafa Potukoğlu, Duran Karakoyun, Osman Demirci, İsmail Kayabaşı, Hamide Ateş, Mustafa Karahan, Murat Babayusuf, İbrahim Dönmez, İsmail Ovacıklı, Fahrettin Taşcı, Satılmış Gür, Selma Yurtdaş, Ekrem Bilgiç, Kasım Şen, Ömer Korkmaz, Ali Sarıkaya, Sadık Doğan, Mahmut Şimşek, Mustafa Koç, Cüneyt Müjdat Genç, Sıdıka Akyazı, Ali Yavuz Demir, Tahsin Şimşek, Ali Açıkgöz.

İL KONGRESİ TEK ADAYLI GEÇMEZ

Bugün gerçekleştirilen Ak Parti Çankırı Merkez İlçe Kongresinin ardından siyasi kulisler "Ak Parti'nin ilçe kongreleri tek adaylı olarak gerçekleşti. Ancak salondaki havaya bakılırsa, önümüzdeki süreçte gerçekleştirilecek olan İl Kongresi 'tek adaylı' geçmez" düşüncesini dillendirmekten kendilerini alamadılar.

Öte yandan Çankırı İl Kongresi'nin de 27 Mart ile 30 Haziran 2012 tarihleri arasında belirlenecek bir takvimde gerçekleştirileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler