Mersin İdman Yurdu: 2 - Orduspor: 1

Mersin İdman Yurdu: 2 - Orduspor: 1

Mersin önce şoku sonra sevinci yaşadı...

PTT 1. Lig play off mücadelesi ilk maçında Mersin İdman Yurdu daha 2. dakikasında geriye düştüğü maçta Orduspor 2-1 mağlup etmeyi başardı. Akdeniz temsilcisinin gollerini tecrübeli isimleri Mehmet Yıldız ve Ben Yahia kaydederken Orduspor'un tek sayısı Eren'den geldi.

Karşılaşmaya etkili başlayan konuk ekip Orduspor daha 2. dakikada Eren'in ceza yayı üzerinden çektiği şutun defansa çarpıp yön değiştirmesiyle golü buldu. Bu golle beraber büyük bir şok yaşayan Mersin İdman Yurdu uzun süre bu şoku üzerinden atamadı. İlk yarının son dakikalarına kadar kalesini de iyi koruyan Orduspor farkı 2'ye çıkartma fırsatlarını yakalasa da bunları değerlendiremedi. İlk yarının son dakikalarında Orduspor kalesi önünde yaşanan karambolü iyi değerlendiren tecrübeli isim Mehmet Yıldız fırsatı kaçırmadı ve 43. dakikada golü bularak maça eşitliği getirdi.

Maçın 2. yarısında da Orduspor ani ataklarla çok sayıda gol pozisyonu yakaladı. 59 ve 63'de Emre ve Landel'le girdiği önemli pozisyonları değerlendiremeyen Orduspor 69'da Ben Yahia'nın golüne engel olamadı ve karşılaşmadan 2-1 mağlup ayrıldı.

Bu karşılaşmanın rövanşı 13 Mayıs Salı günü Ordu'da oynanacak. Bu eşleşmeden finale yükselecek takımsa Samsunspor - Ankaraspor eşleşmesinden gelecek takımla 18 Mayıs Pazar günü Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda Süper Lig'e çıkmak için karşılaşacak.

GECENİN DİĞER KARŞILAŞMASINDA
Samsunspor: 1 - Ankaraspor: 0

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler