Mersin İdman Yurdu: 3 - Torku Konyaspor: 1

Mersin İdman Yurdu: 3 - Torku Konyaspor: 1

Mersin İdman Yurdu kısa kesti.

Süper Toto Süper Lig'in 29. hafta mücadelesinde Mersin İdman Yurdu ile Torku Konyaspor, Mersin Arena'da karşılaştı. İlk yirmi dakikası gol yağmuru içinde geçen karşılaşmayı Mersin İdman Yurdu 3-1 kazandı.

Ev sahibi ekip karşılaşmaya golle başladı. Maçın dördüncü dakikasında Servet Çetin'in asistinde Welliton Soares, Mersin'i 1-0 öne geçiren golü attı. Bu gole Torku Konyaspor, üç dakika sonra Rangelov ile cevap verdi. Karşılaşmanın yedinci dakikası oynanırken Ali Çamdalı'nın pasında rakiplerini şık çalımlarla geçen Dimitar Rangelov, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu ağlara göndererek skoru 1-1'e getiren golü attı. Gol yağmuruna sahne olan maçın 10. dakikasında ev sahibi ekibin Burkino Fatso'lu forveti Prejuce Nakoulma, takımını 2-1 öne geçirdi. 17. dakikada ise Vederson, Mersin İdman Yurdu'nun üçüncü golüne imza attı. Karşılaşmanın geride kalan dakikalarında her iki takımda bulduğu net pozisyonları değerlendiremeyince ilk yarı 3-1 Mersin İdman Yurdu'nun üstünlüğü ile sonuçlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısı, ilk yarıdaki tempo ve pozisyondan uzak bir görüntüde başladı. Skorun verdiği avantajı iyi kullanan Mersin İdman Yurdu ilk yarıda bulduğu gollerle maçı kazanmayı başardı. Konuk ekip Torku Konyaspor ise yedi hafta sonra mağlubiyetle tanıştı.

Mersin İdman Yurdu 42 puanla 7. sırada yer alırken, Torku Konyaspor ise 38 puanla sekizinci sırada yer alıyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler