Mersin İdman Yurdu: 6 - Kasımpaşa: 2

Mersin İdman Yurdu: 6 - Kasımpaşa: 2

Mersin İdmanyurdu, Kasımpaşa'yı 6-2 gibi farklı bir skorla yenerek haftayı 3 puanla kapadı.

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Mersin İdmanyurdu evinde Kasımpaşa'yı ağırladı. Müthiş bir mücadeleye sahne olan karşılaşma 6-2 Mersin İdman Yurdu üstünlüğüyle noktalandı. 

12. dakikada Mersin ekibi etkili geldi. Ceza sahası içerisinde oluşan karambolde topla buluşan Welliton'un, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda yaptığı vuruşunda, meşin yuvarlak üstten dışarıya çıktı.

24. dakikada Vederson, uzak mesafeden kullandığı serbest vuruşta meşin yuvarlağa çok sert vurdu. Kaleci Isaksson, zor pozisyonda topu elleriyle oyun alanına çeldi.

42. dakikada Mersin İdmanyurdu aradığı golü buldu. Gökçek Vederson'un ceza sahasına ortaladığı topu Güven Varol, kafa vuruşuyla Velliton'a aşırttı. Bu oyuncu da iyi bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 1-0

45+1. dakikada Kasımpaşa gole yaklaştı. Hızla ceza sahasına yönelen Babel'in sert vuruşunda, Kaleci Nihat Şahin, meşin yuvarlağı elleriyle kornere çeldi. 

Karşılaşmanın ilk yarısında başka gol olmayınca takımlar soyunma odalarıan 1-0'lık skorla gitti. 

Maçın 2. yarısında ise adeta gol yağmuru vardı. 62. dakikada Veysel farkı 1'e indirdi. 75. dakikada ise Welliton skoru 3-1 yaptı. Golden hemen sonra ise Babel tekrar farkı 1'e indirdi. 84. dakikada Mitrovic, 88. dakikada ise Ricardo Pedriel'le Mersin farkı 3'e çıkardı. Maç böyle bitecek derken maçın uzatma dakikalarında Welliton attığı golle skoru belirledi. Karşılaşmayı Mersin İdmanyurdu 6-2'lik skorla kazandı. 

Mersin İdmanyurdu bu galibiyetle puanını 26'ya çıkarırken Kasımpaşa 23 puanda kaldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler