Mersin İdmanyurdu: 1 - Fenerbahçe 3

Mersin İdmanyurdu: 1 - Fenerbahçe 3

Fenerbahçe, Mersin İdmanyurdu deplasmanında 3-1 kazanamayı başarırken, bu sezon ligde ilk kez bir maçta 3 gol atmış oldu.

Geçtiğimiz haftalarda pozisyon bulmakta zorlanan sarı lacivertliler, bu kez çok önemli fırsatlar buldu ve akıcı futboluyla dikkatleri çekti.

Sarı Lacivertliler maç boyunca oyunun hakimi olan taraftı. Hafta içinde ekenomik sıkıntılar sebebiyle idmanlara çıkmayan rakibi önünde çok çoşkulu bir futbol sergileyen Pereria'nın öğrencileri ilk golü de 8. dakikada Hasan Ali'yle buldu. 

Başarılı futbolcu 1070 gün sonra Fenerbahçe forması ile de 2. golünü atmış oldu. Golden sonra da baskısını sürdüren Fenerbahçe önemli pozisyonlar bulmasına karşın devreye 1-0'lık skorla gidildi.

2. yarıya da müthiş başlayan taraf yine Fenerbahçe oldu ve 49. dakikada Diego'nın asistini Mersin ağlarına gönderen Nani'nin golüyle durumu 2-0'a taşıdı. 

Müsabakada bu golle iyice rahatlayan sarı lacivertlilerde bu sefer sahne sırası Van Persie oldu. Yıldız futbolcu 57. dakikadaki golüyle farkı 3 yaptı. Golde asisti yapan isim ilk goldeki gibi Mehmet Topal oldu. 

Karşılaşmaın kalan dakiklarında Mersin İdmanyurdu 59. dakikada Prejuce Nakoulma'nın golüyle farkı ikiye indirse de maçı kazanan taraf 3-1'lik skorla Fenerbahçe oldu.

Bu sonucun ardından Fenerbahçe puanını 27 yaptı ve maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Mersin İdmanyurdu ise 7 puanda kaldı.

Günün diğer karşılaşmalarında;
Akhisar Belediyespor: 3 - Bursaspor: 1
Kayserispor: 0 - Kasımpaşa: 0
Galatasaray: 3 - Antalyaspor: 3

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler