Mersin İdmanyurdu: 1 - Trabzonspor: 5

Mersin İdmanyurdu: 1 - Trabzonspor: 5

Karadeniz Fırtınası, Akdeniz'de patladı...

Trabzonspor şovun başrolündeki Mehmet Ekici, süper bir frikikle yine perdeyi açtı, Sefa Yılmaz'a iki de asist yaptı. Serol'un kendi kalesine uçan kafayla attığı gol, Mersin'in ümtilerini yıkarken, 90+1'de Cardozo'nun efsane golü Trabzon'un farklı zaferini ilan etti. Mersin'in tek sayısı ise Sinan Kaloğlu'ndan geldi.

Süper Lig'de 23. haftanın kapanış maçında Mersin İdmanyurdu'na konuk olan Trabzonspor, deplasmandan 5-1 galip ayrıldı.

Maça çok iyi başlayan bordo mavlilerde son haftaların formda ismi Mehmet Ekici 30. dakikada sahne aldı. Mersin filelerine harika bir frikik golü atan milli oyuncu, bu sezonki 5. serbest vuruş golünü kaydetti.

İlk yarının son dakikasında yine Mehmet Ekici'nin kullandığı köşe vuruşunda kafayı iyi vuran Sefa Yılmaz, Trabzonspor'u soyunma odasına 2-0 önde götürdü.

İkinci yarıda da hız kesmeyen Karadeniz Fırtınası, 56'da yine Mehmet Ekici'nin ortasına kafayı vuran Sefa ile farkı üçe çıkardı. 69'da Erkan Zengin'in ortasında Serol kendi kalesine topu gösterince skor 4-0 oldu. 

81'de Sinan Kaloğlu Mersin'in tek sayısını kaydederken 90+1'de sahneye çıkan Cardozo, jeneriklik bir golle maçın skorunu ilan etti: 1-5!

Bu sonuçla 40 puana yükselen Trabzonspor, Başakşehir'i geçerek haftayı 4. sırada kapattı. Mersin İY ise 32 puanda kaldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler