Messi yine tarihe geçti! İZLE

Messi yine tarihe geçti! İZLE

Milan maçı öncesinde son sınavına çıkan Barcelona zorlu Granada deplasmanında Messi'nin golleriyle istediğini almayı başardı.

 

İspanya La Liga'nın 24. haftasında Barcelona, deplasmanda Granada'yı 2-1 yendi. 26. dakikada Odion Ighalo'nun golü ise 1-0 geriye düşen Barcelona, 50 ve 73. dakikada Lionel Messi'nin attığı gollerle sahadan 2-1 galip ayrıldı. Barcelona'da 301. golüne de ulaşan Messi, böylece kulüp tarihinde 300 gole ulaşan ilk futbolcu oldu.
 
Öte yandan lider Barcelona bu galibiyet ile 65 puana yükseldi.
Karşılaşmaya donuk başlayan Barcelona ilk 15 dakikalık kesimden sonra rakip kalede baskıyı kurmayı başardı. 17. dakikada gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Lionel Messi isabetsiz bir vuruş gerçekleştirdi. 
 
Poziyondan iki dakika sonra gelişen atakta ise kaleciyle karşı karşı kalan Sanchez müsait olmasına rağmen pozisyonu yine harcadı. 26. dakikada gelişen Granada hızlı hücumunda ise Odin Iglaho takımının golünü kafayla attı.
 
İkinci yarıya çok hızlı başlayan Barcelona ilk dakikalardan yaptığı ataklarla rakibini yıldırmayı başardı. 50. dakikada ceza sahası dışından şansını deneyen Fabregas kaleci engeline takıldı. Dönen topu sağ ayağıyla tamamlayan 'Gol Adam' Messi ise skora dengeyi getiren isim oldu.
 
Son yarım saatlik kesime girilirken baskısını artıran Barça 65. dakikada gole çok yaklaştı. Ceza sahası dışında topla buluşan Pedro topa harika vurmasına rağmen direklere takıldı ve Barcelona'nın öne geçme şansını değerlendiremedi.
 
Poziyondan saniyeler sonra ataklarıan devam eden Barcelona 66. dakikada Pedro ile golü buldu ancak yardımcı hakem bayrağını kaldırdı ve pozisyon gol olarak değer kazanmadı.
 
MESSİ 301 DEDİ
 
Sahasına iyice gömülen Granada ilerleyen dakikalarda oyunu tamamen kendi alanında kabul etti. 73. dakikada serbest vuruşu kazanan Barcelona'nın galibiyet golü ise yine Arjantinli yıldızdan geldi. Kaleye yaklaşık 25 metre uzaklıktan sert bir vuruş gerçekleştiren Messi kaleciyi avlamayı başardı ve 301. golünü serbest vuruştan atmış oldu.
 
 
Kalan kesimde oyunu soğutan ve yavaşlatan Barcelona risksiz ve paslı oyununu rakibine kabul ettirdi. İlerleyen dakikalarda Granada 90. dakikada gole oldukça yaklaştı. Maçın son saniyelerinde kaleciyle karşı karşıya kalan Messi ise çektiği şutta kaleci engeline takıldı. Son saniyeleri oldukça heyecanlı geçen maçta gol olmayınca 3 puanı alan taraf Barça oldu. (goal.com)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler