Mesut Koç AKP'den adaylık başvurusu yaptı

Mesut Koç AKP'den adaylık başvurusu yaptı

AKP'de adaylık başvurusu için son 24 saate girilirken başvurular peşpeşe gelmeye başladı.

AKP'de aday adaylığı başvurularının son günü olan 20 Şubat 2015 Cuma öncesi genç işadamı Mesut Koç milletvekili adaylık başvurusunu bugün il binasında gerçekleştirdi.

Mesut Koç adaylık başvurusuyla ilgili olarak yaptığı yazılı açıklama şunları kaydetti:

"Sevgili hemşerilerim; 1972 Çankırı doğumlu olup, ilk, orta, lise ve yüksek okulu Çankırı ilinde okuyarak inşaat teknikeri diplomasıyla mezun oldum. Akabinde Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi'nden 'ziraat mühendisi' olarak mezun oldum. Esnaf bir ailede yetişmem dolayısıyla eğitimim sonrasında serbest ticareti tercih ettim. Evli ve 3 çocuk babası olarak yıllardır Çankırı'da sanayici ve işadamı olarak ticaretime devam etmekteyim.

Yeni Türkiye, Lider Türkiye hedefine katkı sunmak, doğduğum büyüdüğüm şehre hizmet etmek için sizlerin de destekleriyle AK Parti milletvekili aday adayı oldum. Benim için Çankırılı olmak, Çankırı'nın geleceğine sahip çıkmakla başlar. Çankırı, genç ve dinamik nüfusu, eğitimli ve üretken insan kaynağı, ulaşım ağı, sanayi alt yapısı ve coğrafi konumu ile yatırımların yoğunlaştığı bir merkez, ihracat ve ticaret üssü olmalıdır.

Sizlerle birlikte Çankırı'mıza; Sanayi kenti, ticcaret kenti, tarım kenti, turizm kenti, eğitim ve bilim merkezi, sosyal ve sağlıklı yaşam merkezi, çekim merkezi haline getireceğimize;

İç Anadolu'nun en ücra yerindeki geri kalmış şehre örnek gösterilen değil 'marka şehir Çankırı' olarak hak ettiği yere ulaştıracağımıza inanıyorum.

AK Parti, 12 yl boyunca gerek hükümette gerekse yerel yönetimlerde yaptığı çalışmalarla Çankırı'mızı bu hedeflere hızla yaklaştırmaktadır.

Bir hemşeriniz olarak emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bundan sonra da yine AK Parti ile birlikte, sizlerin desteği ve hayır duası ile ülkemize, milletimize ve Çankırı'mıza hizmet vermek için bu yürüyüş devam edecektir.

Siyasi çalışmalarımı, başta parti teşkilatımız ve dava arkadaşlarım olmak üzere, tüm hemşerilerim ve sivil toplum kuruluşları ile AK Parti geleneğinde olduğu gibi, tüm taraflarla işbirliği içinde, asla küskünlüğe kırgınlığa fırsat vermeden yürüteceğimi ifade etmek isterim.

Gün 'bir olma iri olma, diri olma günü'dür. Bu düşünce ve hedefler doğrultusunda;

Haziran 2015 seçimlerinde AK Parti ile milletimiz ve Çankırı'mız kazansın istiyorum.

Kararlılık, gayret bizden, teveccüh halkımızdan.

Desteklerinizi bekler, 2015 genel seçimlerinin vatanımıza ve milletimize hayırlı olmasını niyaz ederken, diğer aday adayı arkadaşlarıma da başarılar dilerim.

İçinizden bir evladınız, bir kardeşiniz olarak ülkemizin, Çankırı'mızın birliğinin simgesi olmak istiyorum. Bu topraklarda bizi biz eden değerleri geleceğe taşımak arzusundayım. 11 ilçesiyle Çankırı'ya hizmet etmek, bu şehre olan borcumuzu ödemek, gelecek nesillere daha huzurlu, yaşanabilir, müreffeh bir Çankırı teslim etmek üzere yola çıkıyorum.

Bugün burada, AK Parti'nin o kucaklayan, birleştiren, sevdiren, ötelemeyen, çatısı altında sizlerle birlikte yeni bir yolculuğa çıkıyorum.

Maddiyatımı da maneviyatımı da bu şehirde, Çankırı'da kazandım. Bu kazandıklarımın bedelini ödemek için, bir şey almak için değil 'vermek' için milletvekilliği aday adaylığı başvurusunda bulundum. Rabbim nasip ederse sizlerin de destek ve dualarıyla gerçek söz sahibi milletimin, sizlerin vekili olmak istiyorum.

Göklerden gelen bir kararın ve takdirin her şeyin üstünde olduğunu bilerek ve bu inançla yola çıkıyorum.

Sonuç ne şekilde tecelli ederse etsin Rabbimdendir. 'Görelim Mevla'm neyler, neylerse güzel eyler' inançlarım, değerlerim doğrultusunda nefes aldığım müddetçe, gücüm yettiğince bu davaya, bu millete hizmet etmeye her zaman devam edeceğim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler