Mesut Koç STK ziyaretlerine başladı

Mesut Koç STK ziyaretlerine başladı

AK Parti Çankırı milletvekili aday adayı işadamı Mesut Koç, kent merkezindeki STK başkan ve temsilcileriyle görüşmelere başladı. Koç'un ilk durağı İlim Yayma Cemiyeti oldu.

AK Parti Çankırı milletvekili aday adaylarından işadamı Mesut Koç 'un gündeminde şehir merkezindeki STK'lar vardı. Koç'un ilk durağı İlim Yayma Cemiyeti Çankırı Kurucu Başkanı ve AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi Musa Çağlar oldu. Milletvekili aday adayı Koç, Çağlar ile birlikte yaptığı karşılıklı görüş alışverişinde "Ülkede siyaset ne kadar normalleşirse STK'lar da o düzeyde verimli ve faydalı çalışma şansı bulur." dedi.

İlim Yayma Cemiyeti Kurucu Başkanı Musa Çağlar da "Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın özlemini çektiği bir gençlik için çalışıyoruz. STK olarak bir medeniyet kurma iddiasındayız. İnşallah bu bilinç ve hedefler doğrultusunda cemiyetimiz destek ve dualarımızı bekleriz. Çıktığınız bu yolda sizlere başarılar diler, yolunuzun açık olsun diyoruz" dedi.

Mesut Koç görüşmeden ayrılırken İlim Yayma Cemiyeti'ni üniversite yıllarına dayanan bir zaman diliminden bu yana tanıdığını ifade ederek; Böylesi bir cemiyetin Çankırı'da faaliyet göstermesinden büyük mutluluk duyduğunu, milletvekili olsa da olmasa da her zaman cemiyetin yanında olduğunu ve her daim de destekçisi olacağını ifade ederek görüşme sonlandı.

KOÇ'UN İKİNCİ DURAĞI MEMUR-SEN BAŞKANI ALİ SOLAK OLDU

akp-cankiri-mesutkoc-memursen-resim-03.jpg

AK Parti Çankırı milletvekili aday adayı işadamı Mesut Koç, günün ikinci ziyaretini Memur-Sen Çankırı İl Başkanı Ali Solak oldu.  Ziyaretle ilgili olarak konuşan Memur-Sen Başkanı Ali Solak ise, kendilerini bilen bir kardeşlerinin olmasından dolayı mutlu olduğunu, bu kutlu yarışta kendisine başarılar diledi.

Mesut Koç gün içerisinde İHH Başkanı Hasan Kale'yi de makamında ziyaret ederek karşılıklı olarak ülke gündemine ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

akp-mesutkoc-ihhbaskani-hasankale-resim-03.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler