Mesut Özil tarihe geçti

Mesut Özil tarihe geçti

İngiltere Premier Lig takımlarından Arsenal'in yıldızı Mesut Özil, Ada futbolunun tarihine geçmeyi başardı.

İngiltere Premier Lig ekibi Arsenal’de forma giyen Mesut Özil, Tottenham maçında yaptığı asistle lig tarihine adını yazdırmayı başardı.

Arsenal’in yıldız futbolcusu Mesut, bu sezon başından beri sergilediği performansla takımını sırtlarken yaptığı asistlerle hücum gücüne de katkıda bulunuyor.

Alman futbolcu ligde oynadığı 11 maçta 10 asist ve 1 gollük performans sergilerken Premier Lig tarihinde üst üste 6 maçta asist yapan ilk oyuncu olma ünvanını da ele geçirdi.

Arsenal’in Tottenham ile 1-1 berabere kaldığı maçta Kieran Gibbs’in golünde asist Mesut Özil’e aitti.

HENRY: KLASINI HER HAFTA GÖSTERİYOR 
SKY kanalında yorumculuk yapan Thierry Henry, aynı zamanda kendisinin de rekorunu kıran Arsenalli futbolcunun performansını değerlendirdi. Mesut'u izlerken keyif aldığını belirten efsane futbolcu, "Mesut müthiş bir rekor kırdı. O bir dünya şampiyonu olsa da bu kalitesini her hafta sergileyemiyordu. Ancak artık yapmaya başladı. Antenlerinin ne kadar açık olduğunu ve sahadaki klasını rahatça görebilirsiniz" dedi.

SOUNESS: PARA VERİP İZLENİLECEK ADAM 
Fenerbahçe'nin stadına diktiği sarı-kırmızı bayrakla hatırlanan eski Galatasaray teknik direktörü Graeme Souness da yıldız futbolcunun kırdığı rekorun ardından konuştu. Sky yorumcusu İskoç futbol adamı, "Mesut'un müthiş bir pas yeteneği var. Sanki iki yanında aynaları var ve etrafında olan biten her şeyi görebiliyor. Premier Lig'de para verip de izlemeye gideceğiniz adamlardan bir tanesi" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler