Mesutla aynı yatakta yattık ama

"Mesut'la aynı yatakta yattık ama"

Ebru Polat, Mesut Özil ile ilgili olarak açıklamalarına devam ediyor.

İki yıl önce aşk yaşadığı Mesut Özil hakkında Sun gazetesine yaptığı açıklamalar ile bir anda magazin gündemine oturan Ebru Polat önceki gün Yeniköy Sandal Balık Evi'nde kahvaltı keyfi yaptı.
 
Annesi ve dostlarıyla birlikte kahvaltı keyfi yapan Polat, eski sevgilisi Mesut Özil ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.
 
"Aramızdaki ilişki flört aşamasındaydı. Aşk diyemeyiz" diyen Polat "Çok fazla görüşemedik. Bir kez İbiza'ya tatile gittik. yaklaşık 3 ay falan telefonla görüştük..." İnsan olarak elektrik aldım ama sevgili olarak bir duygu hissetmedim. İbiza tatilinde aynı odada aynı yatakta yattık. Bana hiç art niyetli yaklaşmadı. Bana hiç böyle yaklaşmadı, sırnaşmadı, dokunmadı bile... Kadınlara zaafı olduğunu düşünmüyorum. Genç ve başarılı biri, gece hayatını sevmesi kadar doğal bir şey yok. Zaman zaman görüşüyoruz. En son bayramda görüştük. Şu an belki bana kızgın olabilir. Ama benim söylemek istediğim bu değildi. Eğer Mesut tarafından yanlış anlaşıldıysam kendisinden özürdilerim" açıklamasıyla herkesi şaşırttı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler