Metroyu otopark sanınca!

Metro'yu otopark sanınca!

Herkesi şaşkına çevirdi

Başkent'e, şehir dışından gelen bir sürücü metro girişini otopark girişi sanınca akıl almaz bir kaza yaşandı. Metroya binmek üzere istasyona giden yolcular metro merdivenlerinden inen otomobili görünce şaşkınlık yaşadı.

Zonguldak'tan Ankara'ya gelen Eray Ulukaya, Kızılay'da otomobilini otoparka park etmek istedi. Ankara'yı bilmeyen Ulukaya, Ankaray Kolej İstasyonu girişini otopark girişi sandı. Ulukaya, 67 TR 979 plakalı otomobili ile otopark girişi sandığı Ankaray istasyonunun girişine yönlendi. Merdivenlerden bir süre aşağı inen otomobil son anda durdu. Kazada kimsenin yaralanmaması sevindirirken sürücü bir süre olayın şaşkınlığını yaşadı.
 
OTOPARK GİRİŞİ SANDIM
Ulukaya, il dışından geldiğini belirterek "Otopark girişi sandım, nasıl oldu anlamadım" dedi. Vatandaşlar ise metro girişinde daha önce demirler bulunduğunu belirterek önlem alınmasını istedi.
 
Sabah işlerine giden Başkentliler ise olayı şaşkın bakışlarla izledi. Bazıları cep telefonları ile ilginç kazayı görüntülemeye çalıştı. Polis ve itfaiye ekiplerinin çalışmalarını tamamlamasın ardından otomobil çekici yardımıyla dışarı çıkarıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler