MHP-Çankırı anket sonuçları

MHP-Çankırı anket sonuçları

MHP Çankırı Merkez Belediye başkan aday adayları ile ilgili anketimiz saatler 24.00'ı gösterdiği anda sona erdi.

MHP Çankırı Merkez Belediye Başkan aday adayları ile ilgili 3 gündür sürdürdüğümüz anketimiz 27 Haziran Perşembe gününün son dakikası olan 24.00'da sona erdi.

Yaklaşık 62 saat süreyle yayında kalan anketimizde 9 isme toplamda (bazı katılımcılar 3 adaya oy kullanması ile birlikte) 39 bin 405 oy kullanıldı.

ANKETİN ÖNE ÇIKARDIĞI 4 İSİM VAR
Yaklaşık 62 saat süreyle açık kalan anketimizde MHP Çankırı Merkez Belediye Başkan aday adayı olan 9 isimden 4'ü öne çıktı. Bu isimler;

Metin Memiş, Sadık Yakın, Fatih Köse ve Hakkı Yalçın olurken, anket birincisi aday adayı Metin Memiş oldu.

İşte anket sonuçları:

anket-mhpcankiribelediyebaskanadayadaylari-sozcu-resim-06.jpg

VEDAT BEKİ'NİN ANKET'LE İLGİLİ GÖRÜŞLERİ:

"Öncelikli olarak sayfalarımızda gerçekleştirdiğimiz ankete gösterilen ilgi en üst seviyedeydi. Anketin yapıldığı ilk gün Sözcü18 sayfaları 2 kez yoğunluktan dolayı kilitlendi. Yaklaşık 62 saat süren anketimizin sonuçları ile ilgili her türlü yorumu saygıyla karşılayabiliriz ancak yapılan anketle ilgili şahsım üzerinden haksız ve de amacının dışında yapılan yorumları da yorum sahiplerinin insafına bırakmakta yarar görüyorum. Haber Merkezi olarak düşüncemiz odur ki; Önümüzdeki hafta başında ilk anketle öne çıkan 4 isim üzerinden ikinci bir anket çalışması yapmayı planlıyoruz. Sayfalarımızda yer alan anket çalışmamıza ilgi gösteren tüm okuyucularımıza teşekkürü borç biliyoruz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
17 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler