MHP Çankırı İl Başkanı, aday adaylarını açıkladı

MHP Çankırı İl Başkanı, aday adaylarını açıkladı

MHP Çankırı İl Başkanı Hidayet Çelik yazılı bir basın açıklaması yaparak belediye başkan aday adaylarını açıkladı.

MHP Çankırı İl Başkanı Hidayet Çelik "MHP belediyecilik anlayışının ülkücü belediyeciliğin nasıl yapılacağını Allah’ın izni ve Çankırı hemşerilerimizin desteği ile Çankırı’da belediye başkanlıklarını kazanarak Milliyetçi Hareketin Üç Hilali ile Çankırı’mızı taçlandıracağız" dedi. Çelik'in yazılı basın açıklaması şöyle:

"21 Kasım 2018 tarihi itibariyle bazı sosyal medya yayın organlarında Milliyetçi Hareket Partisi Çankırı Belediye Başkan adayları ile ilgili gerçek dışı spekülatif bazı haberler yayınlandığını öğrenmiş bulunuyoruz.

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel yönetimler seçimleri ile ilgili süreç ülke genelinde hızla devam etmektedir. Bu süreçte bugüne kadar MHP Çankırı İl Başkanlığımıza, MHP Çankırı İlçe Başkanlıklarına ulaşan aday adayı başvurularını bugün itibariyle aday adaylarımızla birlikte Genel Merkezimizi ziyaret ederek birlik ve beraberlik içinde, bir ve bütün olmanın gerektirdiği şuur kapsamında resmi müracaatlarını bizzat yaptırdık. Bu sürecin sonunda hep beraber bütün teşkilatlarımız ve müracaat eden aday adaylarımızın da destek ve katılımlarıyla MHP belediyecilik anlayışının ülkücü belediyeciliğin nasıl yapılacağını Allah’ın izni ve Çankırı hemşerilerimizin desteği ile Çankırı’da belediye başkanlıklarını kazanarak Milliyetçi Hareketin Üç Hilali ile Çankırı’mızı taçlandıracağız. Bugün Genel Merkezimizde müracaatta bulunan bütün aday adayı ve teşkilat mensubu arkadaşlarımızla tek vücut tek yürek olup çalışacağımızın sözünü vererek bu kutlu yolda camiamız mensupları ve aziz hemşerilerimizle hep birlikte sonuç almak için gayret ve çabalarımızdan ödün vermeyeceğimizden herkes emin olsun. Bu duygu ve düşüncelerimle yapacağımız çalışmaların sonucunda Cenabı Allah’ın emeklerimizi karşılıksız bırakmayacağı inancı ile aday adaylarımıza çalışmalarında başarılar diliyor, teşkilatlarımızın da saha çalışmaları için hazırlıklarını tamamlayarak seçim çalışmalarına hazır olduğumuzu belirtmek istiyorum.  Saygıdeğer basın mensuplarımıza ve değerli hemşerilerimize bu vesile ile Çankırı Belediye Başkan adaylıklarına bugün itibariyle müracaat eden arkadaşlarımızı bildiriyorum.

Çankırı Merkez Belediye Başkanlığına sayın İsmail Hakkı Esen, sayın Metin Memiş, sayın Faruk Usta resmen müracaat etmişlerdir.

İlçe Belediye Başkanlıklarımıza da Ilgaz İlçesi için halen belediye başkanı olan sayın Arif Çayır, Şabanözü Belediye Başkanlığına sayın Mustafa Karakaya, Eldivan Belediye Başkanlığına sayın Nusrettin Gökçer, Bayramören Belediye Başkanlığına sayın Halil Muratoğlu resmi müracaatlarını bizzat yapmışlardır.

Ayrıca Şabanözü İlçemize sayın Fikret Karaali, Orta ilçemize sayın Yunus Yarımkaya, Yaylakent Beldesine sayın Murat Çavuş, Çerkeş ilçemize sayın Nurten Aşuluk, Kızılırmak İlçemize sayın Bahattin Güler genel merkezimize bizzat müracaat yaptıktan sonra çok sayıda katılımcı ile birlikte MHP Genel Başkanı sayın Devlet Bahçeli Beyi ziyaret ederek sevgi saygı ve müracaatlarını iletmişlerdir.

MHP Genel Merkezimizin daha önce kamuoyuna ilan ettiği belediye başkanlıkları ile ilgili süreç 15 Aralık tarihine kadar devam edecektir. Nihai neticeler Genel Merkezimizin merkez yoklaması olarak belirlediği en son değerlendirmelerin tamamlanmasından sonra resmi olarak kamuoyuna açıklanacaktır. Aziz milletimize ve hemşerilerimize en iyi şekilde hizmet edeceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmamalıdır. Bu sürecin ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.

Değerli basın mensuplarımıza ve kamuoyuna saygılarımızla duyururuz."

kizilirmak-mhp-bahattin-guler-aday-adayi-resim-11-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler