MHP Çankırı il başkanlığına İsmail Hakkı Esen de aday

MHP Çankırı il başkanlığına İsmail Hakkı Esen de aday

Gazeteci Çetin Kapdan'dan sonra MHP Çankırı İl Başkanlığı koltuğuna 3'üncü aday çıktı.

MHP Çankırı Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili İsmail Hakkı Esen, 15 Şubat'ta yapılacak MHP Olağan İl Başkanlığı yarışında il başkanı adayı olduğunu açıkladı. 

İsmail Hakkı Esen partisinin il binasında yaptığı toplantıda, Türkiye'nin ekonomik olarak dizlerinin üzerine çökertildiğini ve küresel güçlerin siyasi dayatmalarını ve her türlü isteklerini rahatlıkla hayata geçirebildikleri bir duruma geldiğini söyledi.

Terör maşalarının ülkenin dört yanında Türk milletine adeta meydan okuduğunu anlatan Esen, "Devleti ve milleti yüceltmekle memur olanlar ne yazık ki sadece kendi mal varlıklarını yüceltmeyi kendilerine bir görev bir misyon kabul etmişlerdir. Ve yolsuzlukları apaçık meydanda olan 4 eski bakanı yüce divana gitmekten kurtarmışlardır. Bu nasıl biz vicdandır sizlere sormak istiyorum. 'Çalıyor ama çalışıyorlar' tabirinin acaba yüce dinimiz İslam’da ve kitabımız Kuran’ da bir yeri var mıdır? Bütün bu gelişmeler, Türk milletinin bütün fertleri gibi şahsımı da etkilemiştir. Aldığım siyasi terbiye gereği ve sorumluluk sahibi bir ülkücü olarak, bugüne kadar çeşitli kademelerinde görev yaptığım partimin tabanı ile istişare ettim" dedi.

Esen sözlerinin devamında "İlçe kongrelerimizde birlik ve beraberlik içerisinde başlayan kongre sürecimiz il kongresinde de aynı şekilde devam edeceğinden kimsenin kuşkusu olmamalıdır. 15 Şubat tarihinde yapılacak olan kongrede kaybeden hiçbir aday olmayacak, kazanan ise hareketimiz ve milletimiz olacaktır" ifadelerini kullandı.

Kongrede aday olarak bayrak yarışı mücadelesi vereceği arkadaşlarına başarılar dileyen Esen, milletvekili adaylarını önseçimle belirleyecekleri vaadini de verdi.

İl Başkanı Yusuf Naci Bayındır da 15 Şubat'ta yapılacak il kongresinde kaybedenin olmayacağını, kazananın ise MHP teşkilatları olacağını belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler