MHP Çankırı Kadınlar Kolunda nöbet değişimi

MHP Çankırı Kadınlar Kolu'nda nöbet değişimi

MHP Çankırı İl teşkilatı Kadınlar Kolunda yeni yönetim göreve geldi.

Narin Özdemir'in getirildiği Kadın Kolları Başkanlığı'na; Başkan yardımcılığı görevine Canan Yalçın, yeni yönetim kurulu da Aysel Karadut, Sema Şahin, Şükran Yalçın, Şerife Deniz, Hatice Akbaba, Semiha Akbaba, Huriye Yılmaz, Döndü Memiş, Fatma Demir, Nuray Alkan, Hanife Babas, Ayşegül Doğar, Ayşe Özdemir, Nazire Demir, Hamide Ural, Ayşe Doğan, Aynur Bayram, Serpil Kantar, Nursel Süt, Filiz Akbıyık, Fatma Çiçek, Melek Yorulmaz, Hamide Çiçek, Zeynep İskilipli, Döndü Memiş ve Esma Çelik'ten oluştu.
 
Başkan Özdemir yaptığı ilk açıklamada, "Öncelikle partimizin amaç ve ilkelerini Çankırı’'daki hanım kardeşlerimize anlatarak, benimsetmeye yönelik çalışmalar yapacağız. Başta kadınlarla ilgili hususlar olmak üzere, ülke gündemini oluşturan konularla ilgili hanım kardeşlerimizle toplantılar yapmak ve kadınlarımızın ülke ve dünya meseleleri ile yakından ilgilenmelerini sağlamak için, ekonomik, sosyal ve siyasal alanda çalışmalar yapacağız. Hanımlarımızın ve partimizin gelişimine katkıda bulunacak,sosyal Kültürel ve siyasi çalışmalarımızı süreklilik içerisinde icra etmeye çalışacağız.  Partili kadınlarımız ile diğer partililer arasında yardımlaşma, dayanışma ve işbirliği sağlayacak ve karşılıklı sevgi - saygı bağlarını güçlendireceğiz. Kadınlarımıza yönelik yararlı aktiviteleri çoğaltarak, sosyal ve kültürel anlamda onlara katkı sağlayacak her türlü imkânı sunmaya çalışacağız. Seçimlerde parti adaylarımızın kazanması için, teşkilat birimlerimizle birlikte ben ve Yönetim Kurulu arkadaşlarım bütün teşkilatlarımızla uyum içerisinde çalışacağız. Bize verilen her türlü görevi mensubiyet şuurunun gerektirdiği sorumluluk anlayışı ve MHP’li olma bilinci yanında vatan-millet sevdasıyla, samimiyet ve fedakârlıkla yerine getirmek için böyle zorlu ancak sorumluluk ve kutsiyeti olan bu görevi üstlenmiş bulunuyorum. Bu zorlu görevi yerine getirirken Çankırı'mızdaki bütün hanım kardeşlerimizi hiçbir ayrım gözetmeksizin, kimseyi dışlamadan kucaklayıcı sevgi ve saygıya dayalı kapsayıcı bir siyaset anlayışı uygulayacağımızı açıkça beyan ediyorum.
 
Hayırlara vesile olacağı inancı ile Çankırı'daki bütün hanım kardeşlerimizi ve kamuoyunu bilgilendirirken yapacağımız çalışmalarda Cenabı Allah yar ve yardımcımız olsun diyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler