MHP Çankırı'da sahaya indi

MHP Çankırı'da sahaya indi

7 Haziran genel seçim startı MHP Çankırı'da dün gerçekleştirilen 'aday tanıtım toplantısı' ile başladı.

MHP Çankırı İl Başkanlığı düzenlediği program ile milletvekili adaylarını tanıttı. Yaklaşık 300 araçlık konvoyun ardından parti önünde düzenlenen tanıtım programına İl Başkanı Çetin Kapdan, Şabanözü Belediye Başkanı Mustafa Karakaya, Ilgaz Belediye Başkanı Arif Çayır, Bayramören Belediye Başkanı Halil Muratoğlu, Eldivan Belediye Başkanı Nusrettin Gökçer, Merkez İlçe Başkanı Vahit Öztürk, Ülkü Ocakları Başkanı Batıkan Yörükoğlu ile, milletvekili aday adayları, ilçe başkanları, parti üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Tanıtım toplantısında konuşan İl Başkanı Çetin Kapdan, MHP kadrolarının göreve talip ve hazır olduğunu belirterek, 7 Haziran seçimlerinde partisine destek istedi.

Milletvekili adayı Fehmi Bölükbaşı da 7 Haziran seçimlerinden MHP'nin başarı ile çıkacağını ifade ederek, bu amaç doğrultusunda gece gündüz demeden omuz omuza çalışacaklarını aktardı. Bölükbaşı, MHP kadrolarında bu güne dek çeşitli görevlerde bulunduğunu ve tek amacının doğduğu topraklara faydalı bir insan olmak olduğunu kaydetti.

Milletvekili Adayı Recep Dumanlı da kalabalık atmosferin kendilerini mutlu ettiğini ifade ederek, katılım sağlayan vatandaşlara teşekkür ederek kendilerine yetki verilmesini istedi.

mhp-cankiri-04.jpg

mhp-cankiri-resim-04.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler